Billigt lån

På denne side kan du finde de billigste lån blandt vores partnere. Der er da ingen som vil have et dyrt lån som man aldrig får betalt af. Derfor er du landet her hos Tempest hvor du kan finde de absolut billigste lån hos kreditorer i Danmark. Bemærk, at på denne side er der kun vores partnere – så du kan helt sikkert finde dem billigere et andet sted. Spørg eventuelt i din egen bank.

Når du låner penge online skal du lige huske at du skal have dit NemID klar. Ellers kan du nemlig ikke låne penge i Danmark. Heldigvis har alle NemID i dag og du har måske endda den nye app som gør det endnu nemmere at logge ind via NemID. Har du ikke det, så vil jeg anbefale dit at hente den med det samme.

Her finder du de billigste lån i Danmark

Det billigste lån kommer helt an på hvor mange penge du gerne vil låne. Skal du låne 3000 kroner er et SMS lån klar det billigste for dig. Skal du derimod låne 500.000 kroner til en ny lejlighed skal du låne pengene hos en af vores samarbejdspartnere som låner penge direkte i banken. Hvor billigt et lån er kommer også an på dig selv – hvor gammel er du – hvor bor du og er du tidligere registeret som en dårlig betaler?

Billig lån til studerende

Er du studerende har du mange muligheder for at låne penge billigere end andre. De fleste kreditorer ved godt at studerende har hele livet foran sig til at tjene penge og vil derfor godt låne dig penge. Du kan enten tage et SU lån, men ofte er det faktisk billigere at tage et SMS lån eller et forbrugslån via en af vores samarbejdspartnere.

Billigste lån med fast rente

En fast rente er ikke altid det bedste men det er selvfølgelig muligt! Tager du et SMS lån på 3000 kroner vil renten være fast på ca 18%. Det svarer til at du ca. skal betale 3500 kroner tilbage på 30 dage hvis du låner 3000 kroner. Lige til at overskue, ikke? Det synes vi i hvert fald. En fast rente er meget populært hos alle banker og kreditorer

Billigere med en variabel rente?

Det er ikke altid lige nemt at regne ud om renten vil gå op eller ned. En variabel rente er oftest noget man ser i realkreditlån eller større typer lån. Her ændrer renten sig hvert år fast for alle banker og hvis man ved bare lidt om renter kan man selv regne ud om det er en god idé. Har man ikke styr på rente markedet vil det være bedste blot at tage en billig fast rente på dit lån.

Lån i DK 15000 billigt online

Et klassisk lån som flere tusinde gerne vil have fat i dagligt. Det er det absolut mest populære lån i Danmark og selvfølgelig også noget vi kan tilbyde dig. Et lån på 15.000 kroner kan tages på mange forskellige måder. Det er klart anbefalet at du låner dem via SMS eller din mobil. Du kan dog også få et forbrugslån uden sikkerhed så du selv kan bestemmer hvad du vil bruge din penge på. Lån penge hurtigt med NemID og få en fast rente til studerende i hele Danmark. Nemlig – nemt, færdigt og så er du skal til at gå ud og finde dit nye yndlings lån.