Beboerindskudslån – Lån til beboerindskud i almen bolig

Hvis du flytter i almen bolig, kan du ansøge om lån til beboerindskud hos din kommune. Det er et krav, at boligen er opført efter 1. april 1964. Du kan finde ud af hvornår din bolig er fra i Statens Arkiver eller prøve online på Borger.dk eller BBR.dk.

Læs mere

Hvor meget kan man låne i sin friværdi? – og hvad er nedsparingslån? 🏠

Som udgangspunkt kan du låne 80% af din ejerboligs aktuelle handelspris som realkreditlån. For fritidsboliger er satsen højest 75% De næste 10-15% af din boligs værdi kan du tage som boliglån i banken, og de sidste 5% skal du selv have sparet op.

Læs mere

Lovforslaget om nye regler for forbrugslån 2018/2019

Finanstilsynet har den 29. november 2018 lavet et nyt udkast til en lov om forbrugslånvirksomheder. Denne nye lov giver nye ændringer til reguleringen og har stor indflydelse for nuværende og fremtidige virksomheder af denne type.

Læs mere

Hvordan skifter man bank?

Der er ofte mange penge at spare ved at skifte bank – men hvordan gør man egentlig det? Hvilke grunde er der til at skifte bank, og hvilken bank skal man så egentlig vælge? Få alle svarene her…

Læs mere

Spar penge ved at samle dine lån

Hvis du efterhånden har fået belånt dig lidt for meget er et samlelån vejen frem. Her kan du samle alle dine dyre kviklån, sms lån eller forbrugslån i ét samlet lån. På den måde kan du typisk spare mange penge i renter.

Læs mere

100 måder at spare penge på (opdateres løbende)

Her hos Tempest går vi meget op i at spare penge. Derfor laver vi nu en guide vi opdaterer HVER dag – og vi stopper først når vi har nået 100 forskellige måder at spare penge på.

Læs mere

4 bedste måder at spare penge til jul

Hvis økonomien er stram i december måned er det en god idé at spare penge på julen. I denne artikel vil vi dele de bedste tips og tricks til at få mere luft i økonomien.

Læs mere

Børneopsparing i 2019 – Få en opsparing til børn i 2019

Update: For første gang siden 1972 hæver folketinget beløbsgrænsen for hvor meget du må indbetale på en børneopsparing. Beløb er nu fordoblet og der kan indsættes 6000 kroner på en børneopsparing om året. Det svarer til, at du kan hæve det månedlige beløb fra 250 kroner til 500 kroner om måneden. Det totalte indskud er derfor øget fra 36000 til 72000 kr.

Den bedste start på et barns liv er med en børneopsparing i ryggen. Der skal f.eks. møbleres lejlighed, have råd til livet ved siden af SU eller noget tredje. En investering til børn er ikke bare et godt sted at lægge dine penge, men også en investering i din families fremtid. Du sørger nemlig for, at dit barn er fri for at tage dyre sms lån eller forbrugslån.

Læs mere