Er der nogen aldersbegrænsning ved SMS lån?

Aldersgrænsen for optagelse af SMS lån er 18 år. Der er det, da du skal være myndig for at optage et lån. Fra du er 18 har du ikke længere brug for en værge, og du vil derfor kunne træffe dine egne økonomiske beslutninger. Du skal dog stadig være opmærksom på, at banken kan vælge at afvise dig, hvis de ikke følger, at du har nok styr på din økonomi. Det er fordi, at alle bankerne er forpligtet til at lave en individuel kreditvurdering af din økonomi. Derfor er aldersgrænsen for et sms lån 18 år. Mange af vores partnere har en aldersgrænse på 21 år og flere helt op til 23 år. Det afhænger også af hvilket type lån du tager og hvilket beløb du ønsker at låne.

Når du låner penge via SMS, er RKI som sagt ingen hindring. Du kan nemt låne 3000 kroner uden NemID alle dage om ugen hele døgnet rundt. Hvis du har gratis SMS med i dit abonnement, er det gratis at låne penge via SMS da du udelukkende betaler for SMS takst. Derefter starter renterne og gebyrerne som vi tidligere har beskrevet i denne artikel. Selvom du kan optage sms lån trods RKI skal du finde en kautionist som kan stille sikkerhed for dit lån.

Du skal oftest betale et SMS lån tilbage indenfor 30 dage. Nogle banker tilbyder endda et gratis lån hvis du betaler lånet tilbage indenfor 30 dage. Det er værd at tage med i sin beslutning inden man tager et lån.

Med disse nye hurtige lån via SMS kan du ansøge om et lån på 5000 kr. hvis du er 20 år eller et lån på 10000 kroner hvis bare du er fyldt 18 år. Det er i dag ikke nødvendigt at have dokumentation klar hvis du skal låne under 10000 kroner som et kviklån.