Er der nogen fordele ved kviklån?

Der er nogle fordele ved at tage et kviklån. Som navnet antyder, kan du tage lånet meget hurtigt. Så hvis du står og akut skal bruge penge, er et kviklån en nem og hurtig løsning. Processen varierer lidt fra låneudbyder til låneudbyder, men som regel tager det ikke meget mere end én dag, fra du søger om lånet til pengene er på din konto. Dog er det typisk et mindre beløb, der tilbydes ved et kviklån, og er altså ikke en optimal løsning på for eksempel finansiering af en ny bil eller bolig.

Med andre ord, er det et hurtigt lån, som kan være god til dække en mistet cykel eller en ødelagt computer. Kviklånet kan også bruges til at betale den rejse, du altid har drømt om, men husk altid at være opmærksom på lånets samlede omkostninger. Måske kan det alligevel bedre betale sig at spare op til rejsen. Du kan også med fordel spare halvdelen op selv, og dermed kun have behov for et mindre beløb, for at komme på din drømmerejse.

En anden fordel ved lånetypen, er at det er forholdsvist nemt at blive godkendt til et kviklån. Oftest stilles der meget få krav til ansøgeren, og du skal typisk ikke stille nogen form for sikkerhed, for hvordan du kan betale lånet tilbage. Andre lånetyper kræver at du har noget egenkapital eller ejer noget af værdi, som skal stilles som sikkerhed for lånet. Dette er ikke nødvendigt ved et kviklån.