Tilbage til Former for lån

Nye SMS Lån i 2019

Mangler du hurtige penge er et nyt SMS lån det rigtige for dig. Et nyt SMS lån er ofte på 1000, 2000, 3000, 5000 eller endda 10.000 kroner som du får udbetalt til din konto i løbet af få timer. Det kræver blot en ansøgning og en underskrift via NemID og så får du et lånetilbud sendt afsted til dig. Et lån via SMS kan faktisk godt være en fornuftig løsning så længe du kan betale pengene tilbage indenfor 30 dage.

Ansøg om et SMS lån i dag og få dem udbetalt indenfor et par timer. Dette er også trods RKI eller registrering som dårlig betaler. En af de smarte ting ved et SMS lån er, at udbetalingen typisk er indenfor et par timer og oftest med det samme. Det er en af de vigtige faktorer når man skal have et hurtigt lån. At du står i RKI er ingen hindring da låneudbyderen laver online kreditvurdering af dig.

Ansøg SMS lån her:

Se ALLE lån her

Introduktion til nye sms lån i 2019

Den 1. juli 2019 forventes det, at et nyt lovforslag om forbrugslånsvirksomheder træder i kraft. I dette forslag stilles der krav til kvik-og sms-låns virksomheder med krav til både tilladelse af udlån af sms lån og drift af online bankvirksomhed. Hos Tempest forventer vi stadig at hurtige sms lån er tilgængelige, men udvalget af banker og hastigheden på sms-lån vil falde drastisk.

Hvad er et SMS-lån?

Et SMS lån er et hurtigt lille lån som du kan tilbagebetale indenfor 30 dage for at undgå høje renter. SMS lånet kan via din mobiltelefon hurtigt ansøges og det tager under 5 minutter via NemID. Max beløbet er på 10.000 kroner på et SMS-lån uden sikkerhed.

Et SMS-lån kaldes også for et kviklån men typisk for et sms lån er, at du kan ansøge det meget nemt via din mobiltelefon.

Hvordan ansøger man et sms-lån?

Et SMS lån ansøges via din mobiltelefon via en af vores partnere. Ovenfor har vi listet over 30 forskellige låneudbydere så du nemt og hurtigt kan finde en du ønsker at låne hos.

Guide til ansøgning af SMS-lån:

Før du starter din ansøgning, skal du bruge:

 • Dit NemID
 • Dit CPR nr (det står på dit sygesikringskort)
 • Et mobilnummer
 • En e-mailadresse
 • En bankkonto (ellers kan du jo ikke få pengene…)

Når du har fundet dette frem, skal du i gang med din ansøgningsproces. Det hele starter på Tempest.dk hvor du finder en af vores tabeller over låneudbydere. På tabellen finder du den bank du gerne vil låne hos og klikker på ”Lån”. Herefter gør du følgende:

 1. Vælg dit lånebeløb
 2. Vælg din løbetid
 3. Indtast dine oplysninger (Fornavn, efternavn, mail og CPR-nr)
 4. Ansøg dit lån!

OBS: Ansøg gerne hos minimum 3 låneudbydere så du er sikker på at få det billigste lån. Du modtager flere lånetilbud og kan selv vælge hvor mange du vil godkende.

kvinde med telefon

Krav til låntager af SMS-lån:

Der er meget få krav til dig som låntager. De to største krav er din alder og din nuværende kreditvurdering. Modsat andre lån, skal du ikke stille sikkerhed når du låner via SMS og det er derfor en enormt smart måde at få lidt ekstra penge i slutningen af måneden eller til udbetaling på din nye lejlighed. Her er den fulde liste over krav til låntager:

 • Du er minimum 18 år
 • Du har en fast indkomst (kontakthjælp, lønmodtager, pension og lign.)
 • Du er ikke registreret i RKI
 • Du kan fremvise dine skattepapirer
 • Du kan fremvise din sidste lønseddel
 • Du er villig til at betale lånet tilbage

Det er ikke sikkert, at låneudbyderen vil have alle disse oplysninger, men i værste tilfælde kan det være et krav.

Kan man låne selvom man er i RKI?

Du kan sagtens låne penge selvom du er i RKI. Der kræver blot, at du kan fremvise enten din lønseddel eller stille noget sikkerhed for dit lån. På hjemmesiden dininfo.dk kan du logge ind med NemID og se om du er registreret i RKI. Du kan også følge dette link og tjekke om du er registreret i RKI.

Hvem tilbyder SMS lån?

Lige nu er der 31 udbydere af SMS-lån. Her på Tempest har vi listet dem alle sammen inklusiv deres rente, løbetid, lånebeløb og minimum alder. Alle låneudbydere er testet og godkendt af Tempest og nogle af dem har vi endda skrevet anmeldelser af. Vi opdaterer vores side omkring nye sms-lån en gang om ugen så du altid er sikker på, at du får de nyeste tilbud indenfor sms lån.

tempest sms laan

Hvad koster et SMS lån?

Omkostningerne ved et SMS lån varierer meget fra bank til bank. Store kendte banker som Santander har en ÅOP fra 5.21% i mens nyere sms lån kan have en ÅOP på næsten 900%. Tænk derfor grundigt over hvilket slags lån du har brug for, og vælg derefter din låneudbyder. Hvis du står og skal bruge hurtigere penge og er sikker på at du kan betale dem tilbage indenfor 30 dage, så er en udbyder som GoKredit et godt valg – og går du med tanker om et længere varigt lån vil Santander eller BasisBank være gode låneudbydere.

Renter og gebyrer ved SMS lån

Der kan være mange ting du skal være opmærksom på ved at låne på nettet. Selvfølgelig skal lånet betales tilbage med renter og gebyrer og det er vigtigt at du er i stand til at betale en månedlig minimumbetaling. Det betyder, at det kan være et rentefrit lån – men stadig med en minimumbetaling.

Renterne skifter alt efter hvilket lån du tager. Bank Norwegian eller Spargo Finans har ofte mindre månedlig betaling end andre banker. Du kan se renterne på de specifikke banker i oversigten i toppen af denne artikel.

Hvor finder jeg de bedste SMS lån?

Du finder altid de bedste SMS lån hos Tempest. Vi har en altid opdateret liste over samtlige sms-lån i Danmark. Vi viser dig de nyeste SMS lån på markedet så du altid kan se de bedste tilbud og gode aftaler på lån. I toppen ser du de nyeste SMS lån i 2019 og da lån skifter ofte kan det derfor svært at følge med i, hvilke nye lån der er de bedste. Husk at ansøge flere lån ad gangen og husk at have dit CPR-nummer eller NemID klar.

nye sms lån

Ekstra information omkring SMS lån

Når du låner penge via SMS, er RKI inden hindring. Du kan nemt låne 3000 kroner uden NemID alle dage om ugen – selv om søndagen! Det er stort set gratis at låne penge via SMS da du udelukkende betaler for SMS takst. Derefter starter renterne, og du skal blot betale beløbet tilbage indenfor 30 dage. Nogle banker tilbyder endda et fuldstændig gratis lån hvis du betaler lånet tilbage indenfor 30 dage. Det er værd at tage med i sin beslutning inden man tager et lån.

Med hurtige lån via sms kan du få et sms lån 5000 kr hvis du er 20 år eller et lån på 10000 kroner hvis bare du er fyldt 18 år. Det er helt uden sikkerhed og kreditvurdering.

Det kan betale sig at tage et SMS lån der skal betales tilbage i løbet af 30 dage. Der skal helt op til 30 dage til, før renterne bliver tilføjet til dit lån. På SMS lån er der fast debitorrente og din ansøgning har mulighed for at blive underskrevet med NemID. Lån op til det du kan klare i månedlig ydelse og sørg for at de samlede kreditomkostninger er noget du kan holde til i dit budget.

Så hvad skal du låne til? Udbetaling på en ny fed bil? Måske en Golf GTI, en ny Audi eller en lækker BMW med lædersæder.

Lån med din telefon og få penge til det du mangler. SMS-lån som der ikke har nogle høje renter er det bedste du kan gøre for dig selv. Nogle ville sige at det også kan blive dyrt at tage lån til dig selv, men bare du betaler pengene tilbage samme dag eller samme måned er det ikke det dyreste lån på markedet.

Du får pengene med det samme. Nogle ville sige at du har pengene i løbet af kort tid hvis din ansøgning bliver skrevet under via nemid. Selvfølgelig kræver det, at du ikke står i RKI selvom man ofte siger at det gør ikke noget.

Alternativer til SMS lån

Der er mange alternativer til SMS lån og vi har også listet nogle af dem på Tempest.dk. Du kan tage et forbrugslån med hurtig udbetaling. Det kræver blot en ansøgning og du skal ikke stiller sikkerhed for dit lån. Et andet alternativ er et straks lån som ligesom et SMS lån bliver udbetalt alle dage og bare skal ansøges via NemID.