Tilbage til Former for lån

Nye SMS Lån i 2019 på 3000, 5000 og derover

Mangler du hurtige penge er et nyt SMS lån det smarteste du kan gøre. Et SMS lån er ofte på 1000, 2000, 3000, 5000 eller endda 10.000 kroner som du får udbetalt til din konto i løbet af få timer. Et lån kan faktisk godt være en god løsning – du skal have huske at betale pengene tilbage indenfor 30 dage!

Ansøg om et SMS lån trods RKI registrering og få hurtig udbetaling. Udbetalingen med det samme (undtagen weekenden) er vigtigt når man skal have et hurtigt lån. At du står i RKI er ingen hindring da der blot bliver lavet en kreditvurdering online.

Lån kræver at du er over 18 år og bor i Danmark. Du skal ikke tage et lån i udlandet, så selv man i sverige siger “säkerhet”, “snabba uden uc” og “kreditvärdighet” kan det simpelthen ikke lade sig gøre.

Modsat andre lån skal du ikke stille sikkerhed når du låner via SMS og det er derfor en enormt smart måde at få lidt lækre pengesedler til lige det du skal bruge. Hvad skal du låne til? Udbetaling på en ny fed bil? Måske en Golf GTI, en ny Audi eller en lækker BMW med læder sæder.

Ansøg SMS lån her:

Låneudbyder Vælg denne fordi: Lånebeløb Ansøgning
bonuslån logo
Se låneeksempel
Udbetaler i weekender og på helligdage 100 kr - 10.000 kr Ansøg nu
gokredit logo Lynhurtigt SMS Lån! 3000 kr - 6000 kr Ansøg nu
vivus logo Rentefrit i 30 dage! 100 kr - 6.000 kr Ansøg nu
paymark finans logo
Se låneeksempel
Laveste rente på Tempest: fra 6,93% 10.000 kr - 150.000 kr Ansøg nu
kronelån logo Penge på 30 minutter! 100 kr - 15.000 kr Ansøg nu
hg finans logo
Se låneeksempel
Svar på 30 sekunder UDEN Sikkerhed 3000 kr - 50.000 kr Ansøg nu
letfinans logo
Se låneeksempel
Èn ansøgning - Tre lånetilbud! 10.000 kr - 350.000 kr Ansøg nu
basisbank logo
Se låneeksempel
Årets Bank 2018 30.000 kr - 500.000 kr Ansøg nu

Nye SMS lån på vej

Her er en liste over de nyeste SMS lån i 2019. Lån skifter ofte, og det er derfor svært at følge med i hvilke nye lån der er de bedste. Husk at ansøge flere lån af gangen og husk at have enten dit CPR-nummer eller NEM-ID klar.

Sådan søger du et SMS lån

Skide nemt – ja, du hørte rigtigt – det er skide nemt! Alt du skal  bruge er:

  • Dit NEM ID
  • Dit CPR nr (det står på dit sygesikringskort)
  • Et mobilnummer
  • En email adresse
  • En bankkonto (ellers kan du jo ikke få pengene…)
  • 1-5 minutter til at vente på at dit lån bliver udbetalt

Når du har disse ting klar er det tid til at starte med at låne penge! Først vælger du det sted du gerne vil låne penge. Du kan se en fuld oversigt over steder du kan låne penge her!

Du klikker på knappen og går ind på låneudbyderen. Herfra skal du blot lave en lynhurtig ansøgning og så er du igang.

OBS: Ansøg gerne hos minimum 3 låneudbydere så du er sikker på at få det billigste lån.

kvinde med telefon

Hvad koster et SMS lån?

Du tror sikkert at et SMS lån er mega dyrt – men der tager du fejl! Et lån via sms kan godt være nemt og hurtigt. Især hvis du har alt på plads når du ansøger som Nem ID, du er over 18 år og at du ved præcis hvor meget du vil låne.

Lad os tage et eksempel på et sms lån:

Du låner 4000 kroner i 30 dage med en rente på 18.13%. Du skal derfor betale 4825 kroner tilbage. Billigt, ikke?

Kom derfor i gang med dit lån – få lidt lækker mad, en lækker bil eller lignenede til at søde din tilværelse.

Hov, inden jeg smutter vil jeg lige fortælle dig, at det ikke længere er muligt at låne penge via SMS lån når du er i RKI. Men du kan læse om hvordan du kommer ud af RKI her (siden handler om sverige, men princippet er det samme)

sms lån

Hvad er et SMS Lån?

Et SMS lån er et hurtigt lille lån som oftest skal tilbagebetales indenfor 30 dage for at undgå høje renter. Du kan nemt tage et lån via mobiltelefonen og det tager under 5 minutter. Max beløbet er ofte på 10.000 kroner på et SMS lån uden sikkerhed.

Lån med din telefon og få penge til det du mangler. SMS lån som der ikke har nogle høje renter er det bedste du kan gøre for dig selv. Nogle ville sige at det også kan blive dyrt at tage lån til dig selv, men bare du betaler pengene tilbage samme dag eller samme måned er det ikke det dyreste lån på markedet.

Der er krav til lånetager og det sms lån du tager. Du kan ikke være i RKI og du skal betale lånet tilbage. Det et sms lån får du penge som du ellers ikke ville have fået. Der findes mange forskellige steder at tage et lån.

Lån penge via SMS

Når du låner penge via SMS er RKI inden hindring. Du kan nemt låne 3000 kroner uden nem id alle dage om ugen – selv om søndagen! Det er stort set gratis at låne penge via SMS da du udelukkende betaler for SMS takst. Derefter starter renterne, og du skal blot betale beløbet tilbage indenfor 30 dage.

Med hurtige lån via sms kan du få et sms lån 5000 kr hvis du er 20 år eller et lån på 10000 kroner hvis bare du er fyldt 18 år. Det er helt uden sikkerhed og kreditvurdering.

Det kan betale sig at tage et SMS lån der skal betales tilbage i løbet af 30 dage. Der skal helt op til 30 dage til før renterne begynder at komme op. På SMS lån er der fast debitorrente og din ansøgning har mulighed for at blive underskrevet med nemid. Lån op til det du kan klare i månedlig ydelse og sørg for at de samlede kreditomkostninger er noget du kan holde til i dit budget.

nye sms lån

Renter og gebyrer ved SMS lån

Der kan være mange ting du skal være opmærksom på ved at låne på nettet. Selvfølgelig skal lånet betales tilbage med renter og gebyrer og det er vigtigt at du er i stand til at betale en månedlig minimumbetaling. Det betyder, at det kan være et rentefrit lån – men stadig med en minimumbetaling.

Renterne skifter alt efter hvilket lån du tager. Bank norwegian eller spargo finans har ofte mindre månedlig betaling end andre banker. Du kan se oversigten i toppen af denne artikel.

Du får pengene med det samme. Nogle ville sige at du har pengene i løbet af kort tid hvis din ansøgning bliver skrevet under via nemid. Selvfølgelig kræver det, at du ikke står i RKI selvom man ofte siger at det gør ikke noget.

Oversigt over SMS Lån
Låne dato
Type lån
SMS Lån
Vores Rating
51star1star1star1star1star