Tilbage til Lån

Nye SMS Lån i 2019

Et nyt SMS lån kan være det rigtige for dig, hvis du mangler penge. Et lynhurtigt lån via mobilen som du kan få udbetalt med det samme. Dyrt, men vejen frem hvis du skal bruge pengene hurtigt. Her hos Tempest har vi samlet et udvalg af banker i Danmark som kan låne dig penge.

Læs mere...
Det er helt sikkert ikke de billigste, men det er de partnere som vi mener kan udbetale pengene til dig hurtigst. De laver alle individuelle kreditvurderinger af din økonomi, så selvom du er i RKI vil du have mulighed for at låne penge hos dem alle.

Introduktion til nye sms lån i 2019

Den 1. juli 2019 forventes det, at et nyt lovforslag om forbrugslånsvirksomheder træder i kraft. I dette forslag stilles der krav til kvik-og sms-låns virksomheder med krav til både tilladelse af udlån og drift af online bankvirksomhed. Hos Tempest forventer vi stadig at hurtige sms lån er tilgængelige, men udvalget af banker og hastigheden på sms-lån vil falde drastisk.

Med et SMS lån kan du få hurtige penge mellem hænderne. Det er et kviklån som kan ansøges via mobilen. Det kræver, at du har dit NemID på dig så du kan ansøge lånet online. Der er nogle få krav som du skal opfylde, og dem vil vi komme ind på senere i denne artikel. Hos Tempest opdaterer vi de nye lån et par gangen om måneden. På den måde er du altid sikker på, at du har mulighed for at ansøge de nyeste.

Mange tror, at du ikke kan låne penge hvis du er i RKI. Men trods RKI kan du faktisk godt tage et sms lån. Det handler om, at finde de låneudbydere som godt vil låne penge selvom du er i RKI. Det kan være turbolån, selena finans eller en tredje bank. Er du i tvivl om hvilke lån du kan tage så kontakt os via info@tempest.dk så vi kan hjælpe dig videre. Du kan også ringe på +45 28559927 hvor vi sidder klar ved telefonen.

kvinde med telefon
Smartphone i hånden på kvinde

Kan man finde nye sms lån trods RKI?

Tidsforbrug: 30 minutter.

Det kan være svært at finde nye sms lån trods RKI i 2019, men hos Tempest har vi gjort et godt forsøg på at vise dig mulige steder du kan ansøge. Husk, at det ikke er en god idé at tage et SMS lån hvis du er i RKI.

 1. Gå ind på Tempest

  Gå ind på Tempest og find SMS lån undersiden. Her kan du se minimum 10 partnere du kan ansøge hos.

 2. Vælg det lånebeløb

  Vælg det lånebeløb du har brug for med de smarte filter indstillinger og find de låneudbydere der passer til dig.

 3. Klik Lån nu

  Klik Lån nu og du kommer videre til vores partnere. Her kan du sende din ansøgning via NemID hvor du vil få svar indenfor 1 time.

 4. Send 3 ansøgninger af gangen

  Du kan med fordel sende 3 ansøgninger af gangen og på den måde være sikret at minimum én ansøgning bliver godkendt.

 5. Godkend dit SMS lånetilbud

  Når du modtager et lånetilbud kan du vælge at afvise eller godkende det. Ligner det et lån du har lyst til at tage, så godkend lånet via NemID eller på e-mail.

Krav til lånetager:

Der er meget få krav til dig som lånetager. De to største krav er din alder og din nuværende kreditvurdering. Modsat andre lån, skal du ikke stille sikkerhed når du låner via SMS og det er derfor en enormt smart måde at få lidt ekstra penge i slutningen af måneden eller til udbetaling på din nye lejlighed. Her er den fulde liste over krav til låntager:

Aldersgrænse
For at optage et lån på SMS skal du være minimum 18 år. Nogle få af vores låneudbydere kræver, at du er 21 år.
Personlig Indkomst
Du har en fast indkomst (kontakthjælp, lønmodtager, pension og lign.) Du skal også kunne fremvise en lønseddel hvis du bliver spurgt om det.
RKI Registrering
Du er ikke registreret i RKI
Skatteoplysninger
Du kan fremvise dine skattepapirer
Tilbagebetaling af lån
Du er villig til at betale lånet tilbage, og har råderum i din økonomi til det.

Det er ikke sikkert, at låneudbyderen vil have alle disse oplysninger, men i værste tilfælde kan det være et krav.

tempest sms laan
Hos Tempest kan du finde de nyeste sms lån

Renter og gebyrer

Der kan være mange ting du skal være opmærksom på ved at låne på nettet. Selvfølgelig skal lånet betales tilbage med renter og gebyrer og det er vigtigt at du er i stand til at betale en månedlig minimumbetaling. Det betyder, at det kan være et rentefrit lån – men stadig med en minimumbetaling.

Husk, at renterne ofte skifter...
Renterne skifter alt efter hvilket lån du tager. Bank Norwegian eller Spargo Finans har ofte mindre månedlig betaling end andre banker. Du kan se renterne på de specifikke banker i oversigten i toppen af denne artikel.
nye sms lån
Nemt og hurtigt at finde de nye lån
💰 Hvad er et SMS-lån? 💰

Et SMS lån er et hurtigt lille lån som du kan tilbagebetale indenfor 30 dage for at undgå høje renter. Et SMS lån kan via din mobiltelefon hurtigt ansøges og det tager under 5 minutter via NemID. Max beløbet er på 10.000 kroner på et SMS-lån uden sikkerhed. Et SMS-lån kaldes også for et kviklån men typisk for et dette er, at du kan ansøge det meget nemt via din smartphone.

💸 Kan tage et mobil lån trods RKI? 💸

Du kan sagtens låne penge selvom du er i RKI. Der kræver blot, at du kan fremvise enten din lønseddel eller stille noget sikkerhed for dit lån. På hjemmesiden dininfo.dk kan du logge ind med NemID og se om du er registreret i RKI. Du kan også følge dette link og tjekke om du er registreret i RKI.

💰 Hvem udbyder SMS lån? 💰

Lige nu er der 31 udbydere af SMS-lån. Her på Tempest har vi listet dem alle sammen inklusiv deres rente, løbetid, lånebeløb og minimum alder. Alle låneudbydere er testet og godkendt af Tempest og nogle af dem har vi endda skrevet anmeldelser af. Vi opdaterer vores side omkring nye sms-lån en gang om ugen så du altid er sikker på, at du får de nyeste tilbud indenfor sms lån.

Hvad koster et SMS lån?

Omkostningerne ved et SMS lån varierer meget fra bank til bank. Store kendte banker som Santander har en ÅOP fra 5.21% i mens nyere SMS lån kan have en ÅOP på næsten 900%. Tænk derfor grundigt over hvilket slags lån du har brug for, og vælg derefter din låneudbyder. Hvis du står og skal bruge hurtigere penge og er sikker på at du kan betale dem tilbage indenfor 30 dage, så er en udbyder som GoKredit et godt valg – og går du med tanker om et længere varigt lån vil Santander eller BasisBank være gode låneudbydere.

Hvor finder jeg de bedste SMS lån?

Du finder altid de bedste SMS lån hos Tempest. Vi har en altid opdateret liste over samtlige sms-lån i Danmark. Vi viser dig de nyeste SMS lån på markedet så du altid kan se de bedste tilbud og gode aftaler på lån. I toppen ser du de nyeste lån via SMS i 2019 og da lån skifter ofte kan det derfor svært at følge med i, hvilke nye lån der er de bedste. Husk at ansøge flere lån ad gangen og husk at have dit CPR-nummer eller NemID klar.

Hvordan ansøger man et SMS lån?

Et SMS lån ansøges via din mobiltelefon via en af vores partnere. Ovenfor har vi listet et udsnit af partnere så du nemt og hurtigt kan finde en du ønsker at låne hos.

Konklusion

Når du låner penge via SMS, er RKI inden hindring. Du kan nemt låne 3000 kroner uden NemID alle dage om ugen – selv om søndagen! Det er stort set gratis at låne penge via SMS da du udelukkende betaler for SMS takst. Derefter starter renterne, og du skal blot betale beløbet tilbage indenfor 30 dage. Nogle banker tilbyder endda et fuldstændig gratis lån hvis du betaler lånet tilbage indenfor 30 dage. Det er værd at tage med i sin beslutning inden man tager et lån.

Med hurtige lån via sms kan du få et lån 5000 kr hvis du er 20 år eller et lån på 10000 kroner hvis bare du er fyldt 18 år. Det er helt uden sikkerhed og kreditvurdering.

Det kan betale sig at tage et SMS lån der skal betales tilbage i løbet af 30 dage. Der skal helt op til 30 dage til, før renterne bliver tilføjet til dit lån. På SMS lån er der fast debitorrente og din ansøgning har mulighed for at blive underskrevet med NemID. Lån op til det du kan klare i månedlig ydelse og sørg for at de samlede kreditomkostninger er noget du kan holde til i dit budget.

Så hvad skal du låne til? Udbetaling på en ny fed bil? Måske en Golf GTI, en ny Audi eller en lækker BMW med lædersæder.

Lån med din telefon og få penge til det du mangler. SMS-lån som der ikke har nogle høje renter er det bedste du kan gøre for dig selv. Nogle ville sige at det også kan blive dyrt at tage lån til dig selv, men bare du betaler pengene tilbage samme dag eller samme måned er det ikke det dyreste lån på markedet.

Du får pengene med det samme. Nogle ville sige at du har pengene i løbet af kort tid hvis din ansøgning bliver skrevet under via nemid. Selvfølgelig kræver det, at du ikke står i RKI selvom man ofte siger at det gør ikke noget.

Lån penge og få udbetalt til din konto

Der er mange alternativer til SMS lån og vi har også listet nogle af dem på Tempest.dk. Du kan tage et forbrugslån med hurtig udbetaling. Det kræver blot en ansøgning og du skal ikke stiller sikkerhed for dit lån. Et andet alternativ er et straks lån som ligesom et SMS lån bliver udbetalt alle dage og bare skal ansøges via NemID.

Når du optager et lån skal du kiggede på det samlede kreditbeløb. Det er det beløb der skal betales tilbage. Du har ofte en fast årlig debitorrente på et nyt lån. Tilbagebetalingsbeløbet er det beløves der skal indfries til banken. Du kan til enhver tid indfrie dit lån. Det skal indries indenfor løbetiden som er på mellem 12-76 måneder.