Tilbage til Lån

Straks lån

Har du brug for et straks lån er du kommet til det rigtige sted.  Her hos Tempest har vi samlet en liste over de hurtigste straks lån på markedet. Vores tip er, at du skal ansøge hos minimum 3 lån og så godkender du kun ét – nemlig det første du får tilbudt.

Ingen sikkerhed ved straks lån

Et straks lån fungerer ligesom et kviklån. Kviklån har stor vækst i Danmark ifølge TV2 fra 2017. Du skal ikke stille sikkerhed ved lånet, og det er derfor enormt let på at ansøge og få godkendt lånet. En typisk ansøgning bliver godkendt indenfor en 30 minutter og så har du mulighed for at sige ja tak eller nej tak til lånet.

Husk at du godt kan ansøge flere lån på én gang og kun acceptere det du først får godkendt. Det gør det ofte hurtigere at få udbetalt sit straks lån.

strakslån

Lån penge døgnet rundt – også i weekenden

Med straks lån kan du også låne i weekend og helligdage. Du får udbetalt pengene med det samme – selv om aftenen. Du skal huske at give dit rigtige kontonummer når du sender dine oplysninger for hos nogle banker kan du låne uden ansøgning, ellers vil dine penge ikke komme frem og du må vente til kundeservice har åbent igen mandag. Dog er der nogle låne udbydere som har en chat funktion i weekenden hvor du kan få fat på dem.

⚡ Hvad er et straks lån? ⚡

Et straks lån er et lynhurtigt lån som er udbetalt indenfor få minutter. Det er på et lavt beløb og skal tilbagebetales indenfor 30 dage. Oftest kan du selv vælge hvilken konto pengene skal udbetales til, men hos nogle banker vil det være direkte til din NemKonto.

⚡ Hvor hurtigt kan man få pengene udbetalt? ⚡

Ligesom et sms lån varierer udbetalings hastigheden fra bank til bank. De fleste banker kan udbetale indenfor 24 timer både i hverdage og weekend. En tommelfingerregel er, at hvis du ansøger mellem 9-17 får du udbetalt pengene indenfor 5 minutter og hvis du ansøger i weekenden har du dine penge indenfor 1 time. Er det hurtigt nok?

⚡ Hvordan bliver et straks lån udbetalt?⚡

Dit straks lån bliver udbetalt direkte til din bankkonto. Det bliver gjort via en straksoverførsel som du derfor kan modtage i både weekend og aften.

Kan man få et straks lån som forbrugslån?

Ja, det kan du godt. Du kan godt tage et straks lån som forbrugslån via til NemID.