Tilbage til Lån

Lån penge trods RKI og kontanthjælp

Er du så uheldig at være i et RKI register er det rigtig svært at låne penge. Heldigvis har vi samlet en masse gode steder til dig hvor du alligevel kan forsøge at låne penge! Der er rigtig mange forskellige steder at låne penge i Danmark, og nogle af dem godkender også ansøgninger trods RKI.

Det vil være en god idé at ansøge flere steder på én gang, da det vil give dig bedre muligheder for at låne penge.

Lån penge trods rki uden kautionist

Har du lav indkomst, er på kontanthjælp eller står registreret i RKI er det ofte rigtig svært at låne penge. Derfor vil låneudbydere (bankerne) gerne have en kautionist for dit lån. Det er lidt ligesom at stille sikkerhed i lejlighed, hus eller bil – blot hvor en anden stiller sikkerheden for dig. På denne side kan du se hvilke banker der godkender ansøgninger trods rki og kautionist.

lån trods rki
En pige som låner via sin telefon trods rki

Du kan låne mange forskellige beløb når du låner penge online. Det kan være hurtige sms lån på 5.000 kroner eller privatlån på over 25.000 kroner. Det vigtigste er, at du har dit Nem ID og 5 minutter til at klare en ansøgning.

Alle 2019 lån uden RKI

På Tempest viser vi dig alle de gode lån uden RKI. Det er Bonuslån og PayMark Finans der er de helt store spillere indenfor hurtige lån trods RKI. Ansøg derfor gerne hos begge to, så er du sikker på, at én af dine ansøgninger nok skal gå igennem. Husk at ansøgninger ikke er bindende, og du bagefter skal godkende lånet for at det træder i kraft. På den måde står du ikke pludselig med to lån som du ikke skal bruge – men kun ét lån trods RKI.

Når du er i RKI kan du f.eks. låne penge i udlandet (sverige, norge, tyskland mm.) hvis du du har adresse i det pågældende land, eller tage et sms lån i Danmark som godkender RKI-registrerede lånetagere. Som sikkerhed og dokumentation skal du ikke vise noget for et lån.

🏅 Kan man få lån trods rki uden kautionist? 🏅

Ja, det kan du godt. Via vores partnere kan du nemt tage et lån uden en kautionist. På den måde kan du få udbetalt dit lån meget hurtigt.

🥉 Kan man få et lån trods kontanthjælp? 🥉

Ja det kan du godt, men det er en dårlig idé at låne penge hvis du ikke kan betale dem tilbage.

🥇 Lån trods RKI i 2019 – Hvordan gør man? 🥇

Det er nemt nok – du trykker blot på vores hjemmeside, og så kan du klikke videre til en af vores partnere.

🏆 Kan man låne i udlandet? 🏆

Sagtens – men kun hvis du har dansk adresse.