Tilbage til Lån

Lån penge trods RKI og kontanthjælp

Lån trods RKI uden kautionist er en af de værste lån du kan tage. For det første er renten meget høj, og for det andet er du i forvejen registreret som en dårlig betaler. Inden du går videre med et sådan lån, skal du overveje din muligheder. Det kan være, at du har mulighed for at få en kassekredit i din bank, eller også skal du kigge på et forbrugslån som du kan få til en noget lavere rente. Men er du så uheldig at være i et RKI-register, er det rigtig svært at låne penge. Heldigvis har vi samlet en masse låneudbydere til dig, hvor du alligevel kan ansøge om et lån. Der er rigtig mange forskellige steder at låne penge i Danmark, og nogle af dem godkender også ansøgninger trods RKI.

Lån penge trods RKI uden kautionist

Har du lav indkomst, er på kontanthjælp eller står registreret i RKI er det ofte rigtig svært at låne penge. Derfor vil låneudbydere (bankerne) gerne have en kautionist for dit lån. Det er lidt ligesom at stille sikkerhed i lejlighed, hus eller bil blot hvor en anden stiller sikkerheden for dig. På denne side kan du se hvilke banker der godkender ansøgninger trods RKI og kautionist. Vi gør endnu engang opmærksom på, at det ikke er en klog beslutning at gå videre med sådan et lån.

Du kan låne mange forskellige beløb når du låner penge trods RKI. Det kan være hurtige sms-lån på 5.000 kroner eller privatlån på over 25.000 kroner. Det vigtigste er, at du har dit NemID og 5 minutter til at sende en ansøgning.

Mobile lån trods RKI i 2019

Har du en mobiltelefon kan du ansøge om mobile lån trods RKI. På Tempest.dk viser vi dig i 2019 alle de gode lån uden RKI. Det er alt fra Bonuslån og PayMark Finans til de nye på markedet som Tando. Tando er en låneudbyder specialiseret i at tilbyde lån med kautionist, så det er en god mulighed for at få kredit hvis du er registreret i RKI. Husk at når du sender en ansøgning er du ikke bundet til banken. Du skal altid først godkende dit lånetilbud som du vil modtage indenfor 24 timer. Ansøg derfor gerne hos begge to, så er du sikker på, at én af dine ansøgninger bliver godkendt. På den måde står du ikke pludselig med to lån som du ikke skal bruge – men kun ét lån.

Når du er i RKI kan du nogle gange være heldig at kunne låne penge i udlandet. Det er vores nabolande Sverige, Tyskland, Spanien, Finland og Norge hvor de også tilbyder kviklån. Det kræver dog, at du har adresse i det pågældende land, og ellers skal du tage et sms-lån i Danmark som godkender RKI-registrerede låntagere.

Lån penge trods RKI og kontanthjælp

Hvis du er på kontanthjælp, betyder det at du ikke har en særlig høj indkomst. Det kan være fordi du er imellem to job eller at du har gået ledig længe. Under alle omstændigheder er det rart at have flere penge mellem hænderne. For at få kontanthjælp kræver det, at du ikke har nogen opsparing og derfor kan et lån være en måde at få penge mellem hænderne på. Når du låner penge på kontanthjælp uden kautionist, skal du igennem en låneansøgning. Det vil sige, at du finder den bank du ønsker at låne penge hos og sender dem en ansøgning via NemID. På den måde får banken automatisk adgang til din oplysninger, og de kan lave en individuel kreditvurdering af din økonomi. Er du økonomisk ansvarlig vil de give dig mulighed for a låne penge, og du vil få tilsendt et lånetilbud. Herfra skal du blot logge ind og godkende lånetilbuddet med dit NemID og så vil pengene blive sat ind på din konto indenfor få timer.

Lån trods gæld til SKAT eller det offentlige

Står du med en større gæld der skal betales, kan det måske betale sig at optage et lån for at betale det. Det kommer helt an på din specifikke situation og de renter som er på din nuværende gæld. Skylder du 50000 kroner til en anden bank til skyhøj rente kan det meget vel været nu du skal optage et nyt lån for at betale det gamle af. Renten er lav i øjeblikket, og det har indflydelse på om det er godt eller skidt at tage et nyt lån. For første gang nogensinde kan du nu få realkreditlån med minus rente, så det betyder at bankerne meget gerne vil af med nogle penge. Lån trods gæld kræver også, at du finder den helt rigtige bank at sende din ansøgning afsted til. Ofte vil du forsøge VIVUS eller Turbolån men de ønsker ikke at låne til folk med gæld i forvejen. Du skal derfor overveje dine muligheder grundigt og eventuelt sende os en e-mail på info@tempest.dk hvis du vil have rådgivning om din specifikke situation.

Lån op til 25000 uden hindring af RKI-registrering

Et af de typiske spørgsmål vi modtager handler om lånebeløbet. ”Hvor mange penge kan jeg låne når jeg er registreret i RKI?”. Vores svar afhænger lidt af markedets nuværende situation, men vi plejer at sige op til 25000 eller 50000 uden hindring af RKI. Hos udvalgte partnere kan du låne uden ansøgning via NemID, og på den måde optage et lån trods din RKI-registrering. Når du ansøger om et højt lånebeløb på 25000 kræver det nogle gange dokumentation. Dog kan du være heldig at de ikke efterspørger det i din situation og at din låneansøgning alligevel bliver godkendt.

Når du ansøger om et lån skal du huske at kigge på ÅOP, de totale omkostninger og renten. Det er primært disse, som har indflydelse på hvor mange penge du skal betale tilbage. De fleste banker viser dig også det totale tilbagebetalingsbeløb. Det vil sige, at hvis du låner 50.000 kroner skal banken oplyse dig, at du skal tilbagebetale 65.000 kroner til dem indenfor lånets løbetid.

lån trods rki
🏅 Kan man få lån trods rki uden kautionist?

Ja, det kan du godt. Via vores partnere kan du nemt tage et lån uden en kautionist. På den måde kan du få udbetalt dit lån meget hurtigt.

🥉 Kan man få et lån trods kontanthjælp?

Ja det kan du godt, men det er en dårlig idé at låne penge hvis du ikke kan betale dem tilbage.

🥇 Lån trods RKI i 2019 – Hvordan gør man?

Det er nemt nok – du trykker blot på vores hjemmeside, og så kan du klikke videre til en af vores partnere.

🏆 Kan man låne i udlandet?

Sagtens – men kun hvis du har dansk adresse.