Tilbage til Udenlandsk lån

Lån penge i Sverige

Du har søgt på lån penge i sverige – og det er desværre ikke muligt! Her er det korte svar:
Har du adresse i Danmark kan du ikke låne penge i sverige. Har du bopæl i Sverige kan du godt låne penge i Sverige.

Du behøves dog ikke at låne penge i sverige. Her på siden kan du se de bedste danske lån – også selvom du er i RKI eller står som dårlig betaler. Mange frygter, at de ikke kan låne penge når de først er i RKI – men det er faktisk ikke helt rigtigt. Her i artiklen vil vi vise dig de bedste lån du kan tage, og nedenunder vil der være nogle få tips til hvordan du nemmest undgår at ende i RKI og også hvordan du kommer ud af RKI.

Leder du alligevel efter nogle gode lån, så kan du ansøge til disse låneudbydere:

Har de RKI i Sverige?

Ja – RKI eksisterer også i Sverige. I Sverige hedder RKI nemlig Kronofogden. Kronofogden vil ligesom RKI sørge for at dårlige betalere ikke køber ting på kredit eller optager lån.

Hvad er RKI?

RKI (Ribers) er det største danske register over dårlige betalere. RKI er startet af Experian og bruges af både private virksomheder og offentlige myndigheder. Hvis du først er registreret i RKI er det næsten umuligt at få kredit nogle steder.

swedbank icon

Sådan kommer du i RKI

For at ende i RKI skal du have modtaget adskillige regninger som du ikke har betalt. Derudover har du modtaget både emails og opringninger fra virksomheden du skylder penge. Herefter vil dem du skylder penge (som SKAL være medlem af Experian RKI) indberette dig til RKI. Der er nogle meget specifikke krav som gælder for at du ryger i RKI. Dem kan du læse om her: http://www.experian.dk/registreret-i-rki/index.html

Lån penge i Sverige – sådan kommer du ud af RKI

Det er faktisk ret nemt at komme ud af RKI. Du skal en af følgende ring:

  1. Betale alt din gæld af
    eller…
  2. Lave realistiske aftale med alle dem du skylder penge

Når du har lavet en realistisk aftale med dine kreditorer kan du kontakte RKI og få dem til at kigge på sagen.

Ultimativt kan du vente 5 år, som er MAX for hvor længe du må stå i RKI. Så bliver du automatisk slettet som dårlig betaler og kan låne penge igen.

svensk flag

Lån penge i udlandet

Når det kommer til tage lån i Sverige eller låne penge i Norge er det desværre ikke muligt uden en adresse i landet. Men til gengæld er der rigtig mange gode danske låne udbydere som du kan prøve. Der er også nogle fordele ved at have danske lån. F.eks. kan du tale med dine kreditorer på en ordentligt måde, du kan betale dem af nemt – og du kan se dem online via dit Nem ID.

RKI lån i Sverige

Leder du efter et RKI lån i Sverige er du kommet til det rigtige sted. Det er nemlig ikke muligt at finde et RKI lån i sverige uden at du har svensk adresse. Har du derfor en svensk adresse kan du nemt låne penge hurtigt, men hvis du bor i Danmark må du forsøge at låne hos danske banker. Her kan du se en oversigt over de bedste lån i Danmark som du nemt kan ansøge på under 10 minutter.