Tilbage til Udenlandsk lån

Lån penge i Tyskland

Skal du låne penge i tyskland men har dansk CPR nummer kan du godt få det svært. Bankerne kan nemlig ikke låne dig penge, ved mindre, at du er tysk statsborger. Så vi kan lige så godt komme til sagen. Du kan ikke låne penge i Tyskland hvis du er dansker og har dansk CPR nummer. I stedet vil vi tilbyde dig lån fra danske banker med gode renter – vi anbefaler f.eks. LendingWire som er øverst på vores liste.

Du kan ikke låne penge i Tyskland som dansker, men prøv i stedet disse:

Her hos medarbejderne bag Tempest kan vi godt sidde og tænke over hvorfor du vil låne penge i Tyskland som dansker. Det kan selvfølgelig være, at renterne er bedre dernede og at euro valutaen ikke er så god, men det kan også være, at du har skattegæld i Danmark eller er registreret i RKI. Er dette tilfældet og forsøger du at låne penge trods RKI skal du i stedet forsøge at få din økonomi på rette køl.

Har du mange penge i banken kan der være god grund til at få dem sat ind i en tysk bank. Der er nemlig i Danmark en større risiko for at de små banker går konkurs, og samtidig er der nu negative renter på dit indestående. Det vil sige, at har du over 500.000 kroner stående i kontanter på din bankkonto skal du nu til at betale for det. Det gælder både hvis du er privatperson eller hvis du er erhvervs kunde. Der kan derfor være gode muligheder for at få dine penge sat i en tysk bank, da de kun tager 300 kroner om året for at have din penge stående.

Lån penge i Tyskland via Tempest.dk

Tyskland har renteloft på kviklån

I Danmark kan kviklånsfirmaer selv bestemme hvad renten på dit lån skal være, og det gør at dit sms lån har en ÅOP på flere hundrede procent. Regeringen har i flere år talt om at lave et renteloft på kviklån og endelig i 2020 ligner det at det bliver en realitet. I Tyskland og Holland har der været renteloft på kviklån i flere år, og det har givet et bedre marked for hurtige lån. På denne måde kan du udelukke de brodne kar, og sørge for, at udelukkende ordentlige udlånsvirksomheder reklamerer og tilbyder hurtige lån til forbrugerne.

Både SF og Socialdemokratiet gav i 2018 opbakning til dette forslag og de talte alle om et loft på 20,30 eller 40%. 15% ville være rigtig godt, men det er ikke sandsynligt at økonomien ville hænge sammen med en så lav procent. Det er nemlig lavere, end en normal kassekredit (typisk 18%) hos Nordea eller Danske Bank koster. Det lader til, at renteloftet vil blive på mellem 25 og 50% og gælde fra 2020. Vi følger selvfølgelig med i sagen og vil opdatere vores besøgende på Tempest.dk løbende.