Hvilke gebyrer er der ved kviklån?

Kviklånet er nemlig kendt for at gemme på skjulte gebyrer og afgifter, og ofte ender du med at skulle betale meget mere end du havde forventet. Sørg derfor at undersøge markedets forskellige muligheder, og sæt dig godt ind i udgifterne forbundet med lånet før du begynder ansøgningsprocessen. Der vil altid være yderligere omkostninger forbundet med lån, men der kan være stor forskel på hvor store omkostningerne er.

Undersøg også hvilken lånetype der passer til dit lånebehov. Et kviklån er for eksempel ikke egnet ved større lånebehov. Ønsker du at låne et større beløb, men stadig have forbrugsfrihed, kan et almindeligt forbrugslån være en god løsning.

Med et forbrugslån kan du bruge pengene på lige det du har lyst, og du skal som regel ikke stille nogen form for sikkerhed. Præcis som med et kviklån. Du har bare mulighed for at låne et større beløb. Det kan også være at du slet ikke har brug for et forbrugslån, men at et  almindeligt banklån en bedre løsning, eller måske et en kassekredit, der kan give større økonomisk frihed i hverdagen?