Hvilke renter og gebyrer har SMS lån?

Et SMS lån har skyhøje renter og gebyrer. Der er lån derude som har renter på flere tusinde procent, og sammenligner du det med en normal kassekredit på 10-20% er der rigtig stor forskel. Du skal derfor være opmærksom på hvornår de høje renter starter. Oftest kan du tage et SMS lån med relativt lave renter de første 30 dage, og kan du ikke betale pengene tilbage indenfor dette tidsrum vil renterne begynde at stige. Der vil også være nogle gebyrer ved for sen betaling, ved betaling via girokort og så videre.

Der kan være mange ting du skal være opmærksom på når du ansøger om et SMS lån. Lånet skal selvfølgelig betales tilbage med renter og gebyrer, og det er vigtigt, at du er i stand til at betale den månedlig minimumbetaling som banker tilbyder dig ved optagelsen af dit lån. Det betyder, at det kan være et rentefrit lån – men stadig med en minimumbetaling så der ikke kommer yderligere renter på dit lån.

Renterne skifter alt efter hvilket lån du vælger at optage. Bank Norwegian eller Spargo Finans har ofte mindre månedlig betaling end andre banker da deres løbetid er længere. Du kan se renterne på de specifikke banker i oversigten i toppen af denne artikel. Det er lovpligtigt at vi som affiliate oplyser specifikke informationer om lånene på vores side. Derfor kan tabellen godt virke lidt uoverskuelig – men det er faktisk for dit eget bedste.