Hvordan giver man samtykke til SKAT?

Du vil sikkert gerne optage et lån uden ansøgning og uden at give dit samtykke til SKAT. Det er ofte fordi at du har gældt til det offentlige, og her må vi desværre skuffe dig. Det er sindssygt svært at finde dette lån. Vi vil faktisk gå så langt at sige, at det er umuligt – og også enormt dumt at optage dette. Ring i stedet til din egen bank, og hør om du ikke kan tage et forbrugslån eller en kassekredit på din lønkonto. Her er både dine renter og afdrag meget lavere end normalt.

Skylder du penge til SKAT er du helt sikkert ikke interesseret i at dele dine skatteoplysninger med banken. Derfor ville derfor være rigtig fedt at have muligheden for at låne penge uden at give dem samtykke til at læse din skatteoplysninger. Hvis man kunne, så vill det sikkert fungere sådan, at du ansøger via NemID og derefter skal du klikke en boks om du vil låne med eller uden samtykke. Her klikker du “uden samtykke til skat”, og så sendes din ansøgning automatisk afsted til VISUS, Turbolån eller en tredje bank efter dit valg. Måske det kommer en dag – men indtil da må du væbne dig med tålmodighed.

Hvis du er i tvivl om de deler dine oplysninger med SKAT, skal du blot ringe til dem og spørge dem ad. Alle banker har et direkte nummer til kundeservice hvor du kan stille spørgsmål. Du har også mulighed for at bruge live-chat som de fleste banker har direkte integreret i dag. Det gør det nemt og overskueligt at kontakte kundeservice selv når du er på arbejde, i bilen eller i træningscenteret.