Hvornår skal et SMS lån tilbagebetales?

Løbetiden på et SMS lån er ofte 30 dage. Får du ikke betalt dit lån tilbage indenfor de 30 dage vil der blive pålagt gebyrer og flere renter. Det er her, at dit lån bliver rigtig dyrt. På SMS lån er der fast debitorrente og din ansøgning har mulighed for at blive underskrevet med NemID. Lån op til det du kan håndtere i månedlig ydelse og sørg for at de samlede kreditomkostninger er noget du kan holde til i dit budget.

Leder du efter et lån hvor løbetiden er længere end 30 dage skal du kigge på en af de andre lån vi tilbyder hos Tempest. Det kan være være kviklån eller forbrugslån som begge har løbetider op til 72 måneder og lavere renter end SMS lån. Du skal overveje disse lån hvis du skal låne et højere beløb (over 5.000 kroner) og har råd til at afdrage det i længere tid end et normalt SMS lån.

Hver gang du optager et nyt sms lån skal du overveje din økonomi. Har du lagt budget for dine udgifter for den næste måned, og er du sikker på at du kan betale pengene tilbage – så vil det være en god idé. Er din økonomi stram – f.eks. her op til jul – så skulle du nok lige overveje en ekstra gang inden du sender din ansøgning afsted.