Kan man få udbetalt SMS lån i weekenden?

En af de helt store grunde til at tage et sms lån er, at du kan få det udbetalt i weekenden. Det er smart hvis du står og skal bruge pengene lige her og nu. Modsat et straks lån vil et sms lån med udbetaling på helligdage give dig mulighed for at tage større lån i weekenden. Det kan være, at dit køleskab er gået i stykker, at bilen er brudt sammen eller at du bare vil have en sjov aften. Med udbetaling på helligdage kan du via partnere her på Tempest få udbetalt dine penge indenfor 24 timer (og oftest hurtigere) til din konto. Det eneste krav er, at du ansøger via dit NemID så banken automatisk får alle dine personlige oplysninger. Har du hemmelig adresse eller er du registreret i RKI skal du ikke regne med at kunne få udbetalt dine penge i weekenden.

Hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI vil det være en udfordring for dig at få udbetalt et lån udenfor bankens normale åbningstider. Det er fordi at banken som låner dig pengene skal lave en individuel kreditvurdering af din økonomi. Her skal de ind og se på din SKAT, din indkomst og andre personlige økonomiske forhold. Til slut vil de i de fleste tilfælde kræve at du finder dig en kautionist til at stille sikkerhed for det lån du gerne vil optage. Det er ligegyldigt om du ønsker at låne 2000 kroner eller at du ønsker et sms lån på 40.000 kr.

I 2021 har vi mange helligdage. Det startede allerede med Nytårsdag hvor det er national helligdag d. 1 januar. Den næste helligdag er i april hvor påsken ligger. Her er der helligdage skærtorsdag d. 9 april, langfredag d. 10 april, påskedag d. 12 april og mandag d. 13 april som er 2. påskedag. I maj måned er der helligdag på store bededag d. 8 maj, kristi himmelfartsdag d. 21 maj, pinsedag søndag d. 31 maj og 2. pinsedag d. 1 juni 2021. Efter maj måned går der meget lang tid før den næste helligdage ligger. Vi skal nemlig helt frem til juledag d. 25 december 2021. Den er efterfulgt af juledag d. 25 og årets sidste helligdag d. 26 december som er 2. juledag. Du har derfor 12 dejlige helligdage i 2021 hvor du har fri fra arbejde og butikkerne har lukket. Her har du mulighed for igennem Tempest partnere at tage dig et SMS lån.