Kan man optage SMS lån trods RKI?

Mange tror, at du ikke kan låne penge hvis du er i RKI. Men trods RKI kan du faktisk godt optage lån. Det kræver at du finder en kautionist som vil stille sig i pant til dit lån. Derefter handler det om at finde de låneudbydere som godt vil låne penge selvom du er i RKI. Det kan være Turbolån, Selena finans eller en tredje bank. Er du i tvivl om hvad vi anbefaler kan du læsere mere her: Lån trods RKI og kontanthjælp

Det kan være svært at finde nye sms lån trods RKI i 2021, men hos Tempest har vi gjort et godt forsøg på at vise dig mulige steder du kan ansøge. Husk, at det ikke er en god idé at tage et SMS lån hvis du er i RKI da det blot vil gøre din økonomiske situation værre. Derudover skal du også dine en kautionist som vil hjælpe dig.

Så inden du tror at RKI er en hindring for at ansøge om et SMS lån er det vigtigt at du altid tjekker markedet. Hos Tempest kan vi anbefale LendingWire som den nyeste indenfor RKI lån. Her kan du uden kautionist optage et SMS lån fra dag til dag. De laver en individuel kreditvurdering af din økonomi og sørger for at din økonomi kan bære et lån på nuværende tidspunkt. Lånet bliver hurtigt udbetalt og jo lavere dit lånebeløb er jo lavere risiko er der for at det ikke vil blive godkendt.

Søger du om 5000 kroner via mobilen vil det højest sandsynligt blive udbetalt allerede samme dag. Et lån på under 10.000 kroner vil oftest blive godkendt da mange økonomier godt kan håndtere denne ekstra udgift. Det er kun børnefamilier, folk på kontanthjælp eller folk registreret i RKI som ikke vil have mulighed for at betale renter og afdrag på dette lån. Med udbydere fra Tempest er du altid sikker på at udbyderen er godkendt i Danmark som låneudbyder.