Lån penge nu – En låne guide fra Tempest

Hos Tempest ved vi godt, at det kan være svært at finde rundt i “lånejunglen”. Derfor har vi lavet denne side, hvor du først kan finde en liste med lån, og senere læse hvordan man låne penge. Penge giver dig muligheden for at leve livet, og med NemID kommer din ansøgning hurtigt afsted. Husk altid, at kigge på de samlede kreditomkostninger og månedlig ydelse når du tager lån fra online banker.

De bedste penge er hurtige penge og hvis ingen banker vil låne dig, så kan du tage et kviklån. Kviklån er en god måde at få hurtige pengelån. Hvad drømmer du om? Det kan være alt fra nyt hus, ny bil – måske en ny taske eller et efterskoleophold? Selv om du har dårlig kreditscore kan du øjeblikkeligt få udbetalt penge til din bankkonto. Du skal blot godkendte betingelserne som bankerne sender til dig – så er finanseringen i orden.

Denne guide bliver løbende opdateret med nye lånemuligheder samt love og regler og er sidste gang opdateret i januar 2021.

Sådan finder du de bedste lån på nettet

Det kan være svært at finde de bedste lån, og derfor er det godt at du er landet på Tempest.dk. Vi har lavet en liste over gamle og nye låneudbydere i Danmark hvor du kan tage lån. Der er alt fra lån på 20% i ÅOP og op til flere hundrede procenter. Det er vigtigt, at du først regner ud hvor mange renter og afdrag du skal betale – så du er sikker på, at du har råd til det.

Denne guide, lavet af Tempest vil fortælle dig alle de vigtige ting, du skal være opmærksom på, inden du optager et lån. Læs om alt fra hvor hurtigt du kan få udbetalt penge, til hvad ÅOP er, og hvorfor du skal være opmærksom på dette.

lån penge online
Par låner penge på nettet

Kviklån – Hvad er det?

Kviklån er små lån også kaldet mikrolån og sms-lån er online lån på under 10.000 kr. Disse udbetales ofte hurtigt via små ansøgninger på nettet og tilbydes af virksomheder online. Kviklån er meget populære i Danmark fordi det er nemt og hurtigt – og virksomhederne der låner dig penge, er fleksible.

Lav dit eget lån – Låneberegner

Prøv vores låneberegner og se selv hvor meget det koster. Lån penge online med en låneberegner, hvor du selv kan justere på hvor meget du vil låne og hvor meget du vil afbetale hver måned.

Populære Lån

Lån penge online med et forbrugslån

Et forbrugslån er et større lån med en længere tilbage betalings tid. Som ordet selv siger, så bruges pengene på forbrug. Det vil sige normale hverdags ting eller én dyr ting. Det kan fx. være en ny vaskemaskine, udbetaling til en ny bil, ferie & flybilletter eller noget helt femte. Et forbrugslån kan oftest udbetales samme dag og det er en hurtig ansøgnings proces.

Fordele ved forbrugslån

Fordelene ved et forbrugslån er, at det er billigere end et kviklån. Derudover er ansøgnings processen online og tager ikke mere end fem minutter. Der er også flere online banker som accepterer forbrugslån og generelt har et forbrugslån længere tilbage betalings tid.

Ulemper ved forbrugslån

Der er ingen ulemper ved et forbrugslån.

Lidt om SMS lån

Et SMS lån er nogenlunde det samme som et kviklån. Et mindre online lånebeløb på under 10.000 kroner som du kan bruge til noget du selv bestemmer.

Fordele ved SMS-lån

Et SMS lån er ligesom et kviklån hurtigt at få udbetalt og har ikke mange krav. Du bestemmer selv hvor mange måneder du betaler det tilbage på.

Ulemper ved SMS Lån

Et SMS lån er ofte dyrere end et forbrugslån.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Det er ifølge prismærkningsloven en pligt for låneudbydere at oplyse denne så forbrugeren nemt kan se hvad et lån koster. ÅOP er den vigtigste faktor når du låner. Det er fordi, at hvis lånet er rentefrit, men der f.eks. er store etableringsomkostninger ved lånet vil det stadig være meget dyrt.

Rentefri lån

Et rentefrit lån er som ordet siger – rentefrit. Mange rentefrie lån kræver at du betaler tilbage i løbet af 30 dage. Kan du dette, så er lånet rentefrit og koster kun etableringsomkostninger.

Fordele ved rentefrit lån

Fordelen ved et rentefrit lån er, at du ikke betaler renter på lånet. Det kræver blot, at du tilbagebetaler beløbet inden for 30 dage. Gør du ikke dette, så koster det renter.

Ulemper ved rentefrit lån

Der er kun én ulemte ved et rentefrit lån, og det er, at hvis du ikke når at betale det tilbage på 30 dage bliver det pludselig dyrt.

Hvorfor låne penge online?

Du kan låne penge hvis du har brug for mere frihed eller luksus i hverdagen. Det kan være at du vil overraske din kæreste med en lille gave, måske blot vil en tur på forlænget weekend eller skal bruge et udlæg eller depositum til en ny bil.

Fjern bekymringer

At have penge på sin konto og have betalt alle regninger giver stabilitet og færre bekymringer i hverdagen. Der er mange som bliver deprimerede over at være i minus på kontoen og gerne vil have plus inden næste løn går ind.

Få økonomisk stabilitet

Økonomisk stabilitet er godt både for familien men giver også et godt indtryk overfor banken. Har du plus på kontoen i mange måneder i træk får du plus i banken. Har du minus i mange måneder har du derfor minus (negativ score). Det er vigtigt at huske på.

Lån penge online: Konklusion

Her har vi samlet de afsluttende spørgsmål du måtte have om online lån. Hvis nogle ikke er på listen, så kontakt os gerne så vi kan tilføje dem her.

Hvilke krav er der til låne optageren?

Hos langt de fleste låneudbydere må du ikke være i RKI. Du skal også være over 21 år og have en positiv kreditscore hos din bank. Du kan stadig godt ansøge om lån uden at disse er opfyld og være heldig at dit lån går igennem.

Hvor hurtigt får man udbetalt sine penge?

Det skifter meget fra låneudbyder til låneudbyder hvor længe udbetalingstiden er. Ofte sker det indenfor 24 timer, men kan godt tage op til 48 timer. Hvis du har problemer, så kontakt din låneudbyder hurtigst muligt. Det er ofte fordi der er tastet et bankkonto nr forkert.

Hvordan ansøger man om et lån?

Du ansøger nemt om et online lån ved at klikke på ”Ansøg nu”. Herefter er der en simpel proces du skal igennem før din ansøgning automatisk bliver sendt tilbanken. Nemt, ikke?