Tilbage til Lån penge nu – En låne guide fra Tempest

Billån – Bedste & billigste Billån i 2021

Hvis du søger efter et billigt billån er du kommet til det rigtige sted. Lige her på vores side kan du finde de bedste og billigste lån til biler i Danmark. Der er mange forskellige låneudbydere på markedet, og det kan godt være rigtig svært at finde rundt i.

Hvad er Danmarks Billigste Billån i 2021?

Det billigste billån i Danmark er Toyotas eget. Det er for fjerde år i træk kåret som Danmarks billigste af forbrugerrådets magasin Tænk. Mange store aviser har også skrevet om det, så du har måske læst det i Ekstra-Bladet.
Du kan kun ansøge om dette billån hvis du køber en Toyota, så derfor har vi samlet alternativer til Toyota Billån her på vores side. Du kan se hele listen under denne korte stykke tekst.

Billån til ældre biler

Mange tror, at du ikke kan tage et lån til biler der er mere end 10 år gamle – men det er faktisk ikke rigtigt. Der er mange som tilbyder lån til ældre biler – blandt andet DiBa og Santander er de helt store låneudbydere til biler over 10 år gamle.

Hvis banken ikke kan tilbyde dig et lån til en gammel bil må du ud og bruge andre metoder for at finansiere din bil. Du kan ansøge om et forbrugslån og på den måde betale bilen via dit forbrugslån. Det er til en højere rente end et billån – men hvad er er bedst – en bil eller ingen bil?

lån til gammel bil

Ansøg om et bil lån med pant i bilen

Når du tager et lån til din nye bil er bankens garanti pant i bilen. Det sikrer, at banken kan få en stor del af sine penge tilbage hvis du pludselig ikke kan afbetale på lånet. Det kan være, at der sker uforudsete ting i dit liv som gør at din økonomiske situation ændrer sig drastisk, og derfor tager banken pant i bilen. Alle de forskellige lån du ser på Tempest er med pant i bilen, så du skal bare klikke på en af vores partnere og ansøge om dit nye billån.

Lån til bil uden udbetaling

Har du allerede fundet drømmebilen men mangler kun lånet? Frygt ikke – vi har lavet et overblik over de bedste lånesteder til at låne penge til bil uden udbetaling.  Det er kun få steder hvor du kan dette, så det er vigtigt at du vælger en fra vores liste.

Alle drømmer om en lækker ny bil – ikke sandt? Noglegange kan det være svært selv at have råd til udbetalingen på en ny bil som ofte er på 20% af det fulde beløb. Derfor er det smart, at du kan låne penge til bil uden udbetaling.

Lån mellem 50.000 – 500.000 til ny bil

Hos Santander tilbyder de lån til en ny bil på helt op til 500.000 kroner. For den pris kan du få mange spritnye biler. Det kan være helt fra en meget lækker Audi A5 eller måske en brugt Tesla, og helt ned til en Peugeot 308 fra år 2010. Når du ansøger om dit nye lån til bil skal du skrive hvilken bil du ønsker at købe, og på den måde vil banken godkende eller afvise din ansøgning. Det er meget vigtigt at du ikke står i RKI inden du ansøger om et bil lån, da din ansøgning ellers med stor sandsynlighed vil blive afvist.

Kan det betale sig at lease en bil?

Der er mange diskussioner om det kan betale sig at lease en bil i stedet for at købe en. Der er mange faktorer der spiller ind, og nogle af dem er f.eks. bilens nypris, bilens alder og bilens mærke. Normalt siger man at meget dyre biler til over 600.000 fra Audi, Mercedes og BMW bedre kan betale sig at lease. Du kan læse mere om leasing af biler hos LuksusLeasing som har en hel sektion omkring det. Du skal også overveje hvor ofte du vil skifte bil, for vil du gerne skifte bil hver tredje år – så er leasing måske det rigtige for dig.