Tilbage til Lån penge nu – En låne guide fra Tempest

Lån penge til efterskoleophold

Drømmer en af dine unger, eller måske begge, om et efterskoleophold kan det godt blive dyrt. Lån penge til efterskoleophold og giv dine under en fantastisk start på livet.

På efterskolen får du venner for livet. Mange psykologer siger, at det er noget af det bedste der kan ske for en person i deres liv. Giv derfor dine børn muligheden for at udvikle sig personligt og lære mere om deres egen personlighed. Et efterskoleophold kan ofte koste mellem 5-10000 kroner on måneden og er derfor ikke noget alle har råd til. Det er derfor også ofte børn for velstillede familier der kommer afsted på efterskoleophold.

Lån penge eller tilskud til efterskoleophold?

Vidste du, at du kan få tilskud til efterskoleophold? Du læste rigtigt – er din indkomst lavere end gennemsnittet, eller har du en hård økonomisk periode i dit liv kan du få tilskud til et efterskoleophold. Så er det færre penge du skal låne til efterskoleopholdet, og derfor et lån du hurtigere kan betale tilbage.

Derfor skal du låne penge til et efterskoleophold:

  • På efterskolen udvikler man sig personligt
  • En efterskole giver venner for livet
  • Man modner og bliver et mere ordentligt og selvstændigt menneske

Det er meget dyrt at komme på efterskole fordi efterskoler ikke er støttet af staten. Både lokaler, lærere, mad, fester, bøger og vedligeholdelse samt andet til at få en skole til at køre rundt skal finansieres af de studerende på efterskolen. Derfor kan det godt gå hen at blive en dyr fornøjelse. Ofte er ældre efterskoler billigere end de yngre efterskoler og skal du låne penge til efterskoleophold er det billigere i jylland end i Danmark – præcis ligesom med lejligheder, huse og generel levestandard.

Hvad koster de forskellige efterskoler?

Når du skal låne penge til efterskole skal du først finde ud af hvad den koster. Du kan  på efterskole.dk beregne den nøjagtige pris med en online beregner. Klik her og beregn hvad din efterskole koster.

Tronsø Efterskole (tronsøskolen)

2800 kr i opstart og derefter 2300 kr om ugen.

Nørre Åby Efterskole

opstart: 2000kr og derefter 2400 kr om ugen.