Tilbage til Lån penge nu – En låne guide fra Tempest

Lån penge til ferie og flybilletter

Skal du låne penge til ferie og flybilletter er du kommet til den rigtige side. Her på siden har vi samlet en liste over de bedste lånesteder til flybilleter til din favorit destination. Din rejse kan både gå til Italien men også være drømmeferien til Thailand som du ønsker at låne til.

Lån til ferie eller flybilletter er et godt lån

Du tager ofte kun på ferie 1-2 gange om året og du har derfor meget god tid til at betale dit lån til ferie tilbage. En rejse til Thailand for 4 personer kan godt koste 20-30.000 kroner og det er meget få mennesker som har disse mængder penge stående på kontoen. Derfor kan du låne til flybilletter og bruge et helt år på at betale pengene tilbage – så er du klar til endnu en ferie næste år!

Eksempel på en rejse som er lånt til

Katrine er en af vores kunder som har været ude at rejse via et forbrugslån. Hun ville gerne ud at rejse i sit sabbat år, og tog derfor fat i Tempest og spurgte om råd til finansiering. Her sagde vi, at hun skulle prøve at tage fat i en af vores partnere, og se hvor hun kunne få det billiste forbrugslån. Der var rigtig mange partnere at vælg imellem, så derfor er det godt, at man kan sortere efter lånebeløb og Katrines alder. Katrine var 18 år, og kunne derfor ikke låne særlig mange steder. Vi anbefalede hende faktisk at tage fat i sin egen bank, da det var det billigste lån hun kunne få.