Tilbage til Lån penge nu – En låne guide fra Tempest

Lån til hest – Finansiering af hest via banklån

Du – eller dit barn – ønsker sig en hest! Men den er dyr – hvad gør man? Lån penge til en hest er dit bedste alternativ. Det gode ved at låne penge til en hest er, at du har mange år til at betale lånet tilbage. En hest holder næsten lige så længe som en bil, så derfor er det en god investering.

Finansiering af hest

Du kan finansiere en hest på mange måder. Det kan oftest være svær at finde hoved og hale i lånene, så derfor har vi gjort det nemt – en oversigt over alle hestelån.

Er det første gang du skal låne penge så er det intet problem for dig at låne til en hest. Du kan få dit lån godkendt på få timer, og være klar til at købe din hest med det samme. Husk at med en hest følger der også andre udgifter f.eks.:

  • Ridesko
  • Ridetøj
  • Ridehjelm
  • Saddel
  • Plads til hesten

Disse ting kan du også låne til – læs videre her…

Lån til ekstra heste ting

Når du har købt din hest er der som sagt flere udgifter. Det smarteste du kan gøre er, at låne det hele samlet på én gang. Det gør du blot ved at sætte låne 10-20.000 højere end du ellers ville. På den måde har du råd til at købe en masse småting så både du og hesten er tilfreds.

billede af hest

Lån til hestens dyrelæge

Når du har fået din nye flotte hest kan der nemt opstå nogle uforudsete udgifter. Den hyppigste udgift er selvfølgelig dyrlægen som kan blive meget dyr. Et simpelt opkald til dyrelægen kan ofte koste 20.000 kroner – og ingen personer har bare disse penge liggende. Hvis du skal bruge penge til at betale for dyrlæge regningen vil vi anbefale at tage et forbrugslån. Du kan hurtigt låne 20.000 kroner og betale dem af til lav rente over et par år. På den måde kan både hesten og du have det godt, og både være økonomiske stabile og have en god hverdag.