Tilbage til Lån penge nu – En låne guide fra Tempest

Lån penge til nyt badeværelse

Lån til et nyt badeværelse og få et lækkert nyt badeværelse i din lejlighed eller hus. Er du træt af dit gamle badeværelse så er det måske på tide med et nyt. Et nyt badeværelse kan virkelig give en bedre hverdag. Varme i gulvet, en lækker bruse niche eller et badekar hvor du kan ligge og dase hen. Lyder det som noget du drømmer om?

Herunder har vi samlet de bedste udbydere af lån til badeværelse. Det er ligemeget om du bor i København, Århus, Odense eller noget fjerde – der er altid en god låneudbyder som kan låne dig penge til forbedringer i din bolig. Klik blot på en af vores partnere, og ansøg om et lån i dag.

Lån penge til nyt badeværelse

Hvis du skal have lavet et nyt badeværelse koster det ofte 200.000 kroner. Det er de færreste mennesker som har sådan kontanter klar eller en kassekredit på denne størrelse. Derfor er det godt, at du kan låne penge som forbrugslån til at få dit nye badeværelse. Et forbrugslån er den billigste løsning fordi lånet ofte ikke er særlig stort. Du kan hurtigt betale det tilbage, og administrationsomkostningerne er ikke lige så høje som ved andre lån. Derudover er ÅOP på mindre end et kviklån som gør dette til et særdeles attraktivt lån.

Forbrugslån til renovering af badeværelse

Det kan også være, at du blot skal låne penge til en renovering. Det kan være dit badeværelse egentlig fungerer OK men der blot skal lægges nyt gulv, et nyt bad eller males. Det kan du sagtens låne penge til, og det er ofte et mindre beløb. Inden du går i gang med dit nye badeværelse er det en god idé at have kontaktet flere banker for at få en idé om hvad det vil koste dig at tage et lån. Her hos Tempest har vi gjort det nemmere, og du kan derfor se en god og nem oversigt over de forskellige lån du kan tage. Vi håber, at du bliver glad for dit nye badeværelse.

Husk: Inden du kan få bygge et nyt badeværelse kræver det en byggetilladelse hos din kommune. Tjek om dit byggeri kræver byggetilladelse her!