Tilbage til Lån penge nu – En låne guide fra Tempest

Lån til nyt køkken (finansiering af køkken)

Lån til et nyt køkken og få bygget dit drømmekøkken af enten en professionel virksomhed eller gør det selv. Du kan få finansiering af tvis køkken, hth, IKEA og mange flere i dag med et forbrugslån. Et forbrugslån er den nemmeste måde at få lavet nyt køkken. Du kan ansøge i dag og få svar allerede samme dag.

Finansiering af køkken

At få finansieret et køkken er en af de nemmeste lån at tage. Det er en klar forbedring af din bolig, og banken er der sikker på at få sine penge tilbage. Et køkken taber ikke meget værdi – faktisk bliver det kun nedskrevet over 30 år, og hvis du sælger din bolig allerede 5 år efter du har fået nyt køkken, skal du regne med, at du kan lægge hele beløbet oveni salgprisen som en forbedring.

Betal dit køkken af over 10 år

Med et forbrugslån skal du betale dit lån af på 10 år. Selve låneprocessen er at du indsender en ansøgning til din valgte bank, og de vil så indenfor 3 dage gennemgå din ansøgning og bevillige dit lån. Stort set alle lån vil blive accepteret og godkendt ved mindre du er i RKI. Udlånsrenten på et forbrugslån er typisk mellem 7-15% og hvis du betaler det af over 5-10 år er det ude af verden.

Stol ikke på de rentefri tilbud

Du har måske set at du kan få rentefrit køkken hos mange selskaber, men det er blot er marketingstunt. Bag ved det “rentefri” lån vil der være mange administrationgebyrer og oprettelsesgebyrer inkluderet som i langt de fleste tilfælde vil gøre lånet nøjagtigt lige så dyrt som et forbrugslån. Nogengange vil de også tilbyde at du har et rentefrit lån i 10 år, men du så derefter betaler ekstra høje renter.

Er det ikke køkkenet men i stedet badeværelset du skal låne penge til kan du også læse mere om det på vores side.