Tilbage til Lån penge nu – En låne guide fra Tempest

Lån penge til renovering

Er du træt af dine gamle ting, så er det tid til at låne penge til renovering. Det er ikke mange mennesker som har råd til en renovering uden at låne penge først. Lån derfor penge til en renovering igennem vores partnere. Der er lån helt op til 500.000 kr og du får svar på blot en time – ofte i løbet af minutter. Det har ingen betydning om du bor i hus eller lejlighed – alle skal på et tidspunkt til at renovere deres bolig. Det kan også være, at du drømmer om en ny garage til din bil eller et værksted hvor du kan gå og skrue i. Måske er drømmen et lån til et walk-in closet til den yngste datter så hun har plads til alt sit tøj. Mulighederne er mange – og lånet er lige rundt om hjørnet!

Hvilken renovering skal du låne penge til?

Der er mange forskellige former for renovering og kravene for at få lån er forskellige. Skal du låne penge til at renovere et badeværelse i en lejlighed er det givet godt ud. Dette øger nemlig værdien på din bolig, og det er banken glad for. Nogle gange kan lånet til et badeværelse være småt, og derfor bedre at tage et kviklån til end et banklån – især hvis du kan betale det hurtigt tilbage.

Du kan også renovere dit køkken i båd lejlighed og hus. Begge disse renoveringer kræver mange penge og derfor ofte noget man låner penge til. Et køkken øger også værdien på din bolig markant og er derfor det man kalder for en ’god investering’.

Lån penge til udendørs renovering

Er din renovering udendørs kan du låne penge til både at gøre det selv, men også at få et entreprenørfirma til at hjælpe dig. De fleste lån vil blot give dig pengene uden at spørge præcis hvad de skal gå til med din renovering. Husk altid at gemme alle dine kvitteringer når du låner penge til at renovere din bolig. Der er nemlig vigtigt, især i andelslejligheder, at du kan dokumentere præcis hvilke forbedringer du har lavet i din lejlighed.

Hvor kan man låne penge til renovering?

Der er mange udbydere af lån til specifikke renoveringer. Leder du efter en sammenligningsliste over forskellige låneudbydere kan du se den længere nede på denne side. Der er ofte nemmere at ansøge flere steder – så får du svar lynhurtigt og kan se præcis hvor meget det vil koste dig hos de forskellige virksomheder.

Kan man låne penge til alle slags renoveringer?

Kort sagt – ja! Du kan låne penge til alle slags renoveringer. Det behøves faktisk ikke engang at være en renovering i dit eget hus. Du kan låne penge til en renovering i f.eks. dit barns hus, eller din kærestes lejlighed. Det er lige meget hvor renoveringen findes sted, så kom i gang med at ansøg – og kom i gang med dit drømmeprojekt.

Populære lån til renovering

Nogle af de mest populære lån til renoveringer er:

  • Badeværelse
  • Køkken
  • Afhøvling af gulv
  • Nyt tag
  • Generel vedligeholdelse

Det er i og for sig ligemeget hvilken renovering du skal i gang med – vi kan garantere at du godt kan låne penge til din renovering.