Tilbage til Lån penge nu – En låne guide fra Tempest

Lån penge til tøj

Går du og mangler nyt tøj er et forbrugslån måske det rigtige for dig. Lån penge til tøj og kom til at se frisk ud i dit nye gear. Nyt tøj er ikke kun hverdagstøj, men også tøj til et bryllup hvis du ikke vil tage et bryllupslån.

Når du tager et forbrugslån blander banken sig ikke i hvad du skal bruge pengene til. Du kan derfor frit købe det tøj du ønsker. Du kan købe for rigtig mange penge (20.000 kroner eller mere) med et forbrugslån, eller tage et mindre sms lån på 3000-10.000 kroner.

Når du låner penge til shopping skal du betale dem tilbage indenfor nogle måneder. Med et SMS lån er det klart smartest for dig at betale dem tilbage indenfor 30 dage, da du så er fri for at betale dyre renter. Med et forbrugslån kan du vælge at betale det tilbage over mange måneder.

Lån penge til konfirmationstøj

Har du svært ved at få pengene til at løbe rundt ved konfirmationen er det måske det rigtige med et forbrugslån til at dække udgifterne. Ikke nok med udgifter til gaver, gæster og en kæmpe fest – så forventer konfirmanten også at stå knivskarpt i sit nye jakkesæt eller yndig i sin nye kjole. Ligemeget om det er en dreng eller pige der skal konfirmeres er tøjet dyrt – men der er heldigvis en mulighed for at komme igennem konfirmationen alligevel – et lån.

lån til konfirmation