SMS Lån – Se de nye SMS lån i 2019

SMS lån også kaldet mobillån er en af de mest populære lån indenfor kviklån. Det er et meget dyrt lån men et godt alternativ hvis du skal bruge penge her og nu. Et nyt SMS lån kan være det rigtige for dig, hvis du mangler penge til udbetaling på lejlighed, bil eller lignende. Det er et hurtigt lån som kan ansøges via mobilen og som bliver udbetalt indenfor 1 time i både weekend og helligdag. Her hos Tempest har vi samlet et udvalg af banker i Danmark som kan tilbyde dig et lån.

På denne liste finder du hverken de billigste eller bedste lån, men det er partnere som vi mener, kan udbetale pengene til dig hurtigst. Alle bankerne er lovmæssig forpligtet til at foretage individuelle kreditvurderinger af din økonomi, så selvom du er i RKI vil du have mulighed for at låne penge hos dem alle hvis blot denne bliver godkendt. Dog skal det siges, at det vil være både tåbeligt at tage et lån hvis du er registeret i RKI og det vil udelukkende gøre din økonomi værre. Får du afslag på dit lån kan det være at du kan stille sikkerhed i form af bil eller har mulighed for at finde en kautionist for dit lån.

De nye sms lån i 2019

Den 1. juli 2019 forventes det, at et nyt lovforslag om forbrugslånsvirksomheder træder i kraft. I dette forslag stilles der krav til kvik-og sms låns virksomheder med tilladelse af udlån og drift af online bankvirksomhed. Hos Tempest forventer vi stadig, at hurtige sms-lån vil være tilgængelige, men udvalget af banker og hastigheden på udbetaling af sms lån vil falde drastisk.

Med et SMS lån kan du få hurtige penge mellem hænderne. Det er et kviklån som kan ansøges via mobilen på meget kort tid. Det kræver, at du har dit NemID på dig så du kan ansøge lånet online. Der er nogle få krav som du skal opfylde, og dem vil vi komme ind på senere i denne artikel. Hos Tempest opdaterer vi de nye lån et par gangen om måneden. På den måde er du altid sikker på, at du har mulighed for at finde de nyeste sms lån på denne liste.

nye sms lån
Nemt og hurtigt at finde de nye lån

SMS lån trods RKI

Mange tror, at du ikke kan låne penge hvis du er i RKI. Men trods RKI kan du faktisk godt optage lån. Det kræver at du finder en kautionist som vil stille sig i pant til dit lån. Derefter handler det om at finde de låneudbydere som godt vil låne penge selvom du er i RKI. Det kan være Turbolån, Selena finans eller en tredje bank. Er du i tvivl om hvad vi anbefaler kan du læsere mere her: Lån trods RKI og kontanthjælp

Det kan være svært at finde nye sms lån trods RKI i 2019, men hos Tempest har vi gjort et godt forsøg på at vise dig mulige steder du kan ansøge. Husk, at det ikke er en god idé at tage et SMS lån hvis du er i RKI da det blot vil gøre din økonomiske situation værre. Derudover skal du også dine en kautionist som vil hjælpe dig.

Så inden du tror at RKI er en hindring for at ansøge om et SMS lån er det vigtigt at du altid tjekker markedet. Hos Tempest kan vi anbefale LendingWire som den nyeste indenfor RKI lån. Her kan du uden kautionist optage et SMS lån fra dag til dag. De laver en individuel kreditvurdering af din økonomi og sørger for at din økonomi kan bære et lån på nuværende tidspunkt. Lånet bliver hurtigt udbetalt og jo lavere dit lånebeløb er jo lavere risiko er der for at det ikke vil blive godkendt.

Søger du om 5000 kroner via mobilen vil det højest sandsynligt blive udbetalt allerede samme dag. Et lån på under 10.000 kroner vil oftest blive godkendt da mange økonomier godt kan håndtere denne ekstra udgift. Det er kun børnefamilier, folk på kontanthjælp eller folk registreret i RKI som ikke vil have mulighed for at betale renter og afdrag på dette lån. Med udbydere fra Tempest er du altid sikker på at udbyderen er godkendt i Danmark som låneudbyder.

Krav til din låneansøgning

Der er meget få krav til dig som låntager. De to største krav er din alder og din nuværende kreditvurdering. Modsat andre lån, skal du ikke stille sikkerhed når du låner via SMS og det er derfor en enormt smart måde at få lidt ekstra penge i slutningen af måneden eller til udbetaling på din nye lejlighed. Dog strammer finansstyrelsen løbende kravene til den individuelle kreditvurdering så internetbanken skal opfylde flere krav. Blandt andet skal de nu tjekke om du har gæld til SKAT for at de kan godkende dit lån.

Følgende krav skal være opfyldt for at du kan få godkendt dit SMS lån i første forsøg:

  1. For at optage et lån på SMS skal du være minimum 18 år. Nogle få af vores låneudbydere kræver, at du er 21 år.
  2. Du har en fast indkomst (kontakthjælp, lønmodtager, pension og lign.) Du skal også kunne fremvise en lønseddel hvis du bliver spurgt om det.
  3. Du er ikke registreret i RKI som dårlig betaler. Hvis du er det, skal du kigge efter en anden type lån.
  4. Du kan fremvise dine skattepapirer og skatteoplysninger. Her vil banken tjekke efter gæld til det offentlige.
  5. Du er villig til at betale lånet tilbage, og har råderum i din økonomi til det.

OBS: Det er ikke sikkert, at låneudbyderen vil have alle disse oplysninger, men i værste tilfælde kan det være et krav før du kan få godkendt din ansøgning.

Hos langt de fleste banker der tilbyder SMS lån skal du ansøge via NemID. Det er smart, da du ikke skal printe din låneansøgning og underskrive den i hånden, efterfølgende scanne den og sende den via e-mail eller post. Det skulle man i gamle dage, og der kunne det godt tage flere uger at få godkendt sin ansøgning. Med NemID går der ikke mere end en time fra du har ansøgt til du er godkendt.

Planen er at MitID skal være afløseren for NemID i år 2021 skriver Jyllands Posten som samtidig fortæller at systemet bliver 146 millioner kroner dyrere end først antaget. Når MitID lanceres i Danmark vil det fungere på samme måde som NemID gør i dag.

Renter og gebyrer ved optagelse af lån

Et SMS lån har skyhøje renter og gebyrer. Der er lån derude som har renter på flere tusinde procent, og sammenligner du det med en normal kassekredit på 10-20% er der rigtig stor forskel. Du skal derfor være opmærksom på hvornår de høje renter starter. Oftest kan du tage et SMS lån med relativt lave renter de første 30 dage, og kan du ikke betale pengene tilbage indenfor dette tidsrum vil renterne begynde at stige. Der vil også være nogle gebyrer ved for sen betaling, ved betaling via girokort og så videre.

Der kan være mange ting du skal være opmærksom på når du ansøger om et SMS lån. Lånet skal selvfølgelig betales tilbage med renter og gebyrer, og det er vigtigt, at du er i stand til at betale den månedlig minimumbetaling som banker tilbyder dig ved optagelsen af dit lån. Det betyder, at det kan være et rentefrit lån – men stadig med en minimumbetaling så der ikke kommer yderligere renter på dit lån.

Renterne skifter alt efter hvilket lån du vælger at optage. Bank Norwegian eller Spargo Finans har ofte mindre månedlig betaling end andre banker da deres løbetid er længere. Du kan se renterne på de specifikke banker i oversigten i toppen af denne artikel. Det er lovpligtigt at vi som affiliate oplyser specifikke informationer om lånene på vores side. Derfor kan tabellen godt virke lidt uoverskuelig – men det er faktisk for dit eget bedste.

tempest sms laan
Hos Tempest kan du finde de nyeste sms lån

Aldersgrænse og tilbagebetaling af SMS lån

Vi skrev tidligere at aldersgrænsen for SMS lån var 18 år. Der er det, da du skal være myndig for at optage et lån. Fra du er 18 har du ikke længere brug for en værge, og du vil derfor kunne træffe dine egne økonomiske beslutninger. Du skal dog stadig være opmærksom på, at banken kan vælge at afvise dig, hvis de ikke følger, at du har nok styr på din økonomi. Det er fordi, at alle bankerne er forpligtet til at lave en individuel kreditvurdering af din økonomi.

Når du låner penge via SMS, er RKI som sagt ingen hindring. Du kan nemt låne 3000 kroner uden NemID alle dage om ugen hele døgnet rundt. Hvis du har gratis SMS med i dit abonnement, er det gratis at låne penge via SMS da du udelukkende betaler for SMS takst. Derefter starter renterne og gebyrerne som vi tidligere har beskrevet.  

Du skal oftest betale et SMS lån tilbage indenfor 30 dage. Nogle banker tilbyder endda et gratis lån hvis du betaler lånet tilbage indenfor 30 dage. Det er værd at tage med i sin beslutning inden man tager et lån.

Med disse nye hurtige lån via SMS kan du ansøge om et lån på 5000 kr. hvis du er 20 år eller et lån på 10000 kroner hvis bare du er fyldt 18 år. Det er i dag ikke nødvendigt at have dokumentation klar hvis du skal låne under 10000 kroner som et kviklån.

kvinde med telefon
Ansøg om SMS lån via din mobil

Hvornår skal et SMS lån tilbagebetales?

Løbetiden på et SMS lån er ofte 30 dage. Får du ikke betalt dit lån tilbage indenfor de 30 dage vil der blive pålagt gebyrer og flere renter. Det er her, at dit lån bliver rigtig dyrt. På SMS lån er der fast debitorrente og din ansøgning har mulighed for at blive underskrevet med NemID. Lån op til det du kan håndtere i månedlig ydelse og sørg for at de samlede kreditomkostninger er noget du kan holde til i dit budget.

Leder du efter et lån hvor løbetiden er længere end 30 dage skal du kigge på en af de andre lån vi tilbyder hos Tempest. Det kan være være kviklån eller forbrugslån som begge har løbetider op til 72 måneder og lavere renter end SMS lån. Du skal overveje disse lån hvis du skal låne et højere beløb (over 5.000 kroner) og har råd til at afdrage det i længere tid end et normalt SMS lån.

Hver gang du optager et nyt sms lån skal du overveje din økonomi. Har du lagt budget for dine udgifter for den næste måned, og er du sikker på at du kan betale pengene tilbage – så vil det være en god idé. Er din økonomi stram – f.eks. her op til jul – så skulle du nok lige overveje en ekstra gang inden du sender din ansøgning afsted.

Lån med mobilen og få pengene med det samme

Lån med din mobiltelefon og få udbetalt pengene med det samme. Præcis som et straks lån fungerer SMS lån meget hurtigt, og du vil få udbetalt pengene allerede samme dag som du har fået godkendt din ansøgning. Det er lige meget om du har en iPhone eller en Android telefon, da alle låneudbydere i dag har mobiloptimerede hjemmesider. Derfor vil du stadig kunne optage lånet via din telefon selvom du har en Android telefon som er flere år gammel.

Hvis du får og mangler pengene med det samme, kan det være, at du skal kigge efter nogle andre låntyper. Hvis du er ligeglad med hvor mange renter og gebyrer der er, kan du kigge på straks lån som udbetaler i weekender og på helligdage. Det er enormt dyre lån men du får til gengæld udbetalt pengene lige når du har lyst.

Selvom selve lånet lyder som om det skal ansøges via mobil kan du også gøre det via computeren. Du går bare ind på en af vores partnere og ansøger om et lån. De kigger ikke på om du kommer fra mobilen eller computeren, og vil blot kigge på din nuværende økonomi og hvorvidt den kan klare en ekstra udgift i form af månedlige afdrag på dit lån.

Lån penge og få udbetalt til din konto

Der er mange alternativer til SMS lån og vi har også listet nogle af dem på Tempest.dk. Du kan tage et forbrugslån med hurtig udbetaling. Det kræver blot en ansøgning og du skal ikke stiller sikkerhed for dit lån. Et andet alternativ er et straks lån som ligesom et SMS lån bliver udbetalt alle dage og bare skal ansøges via NemID.

Når du optager et lån, skal du kiggede på det samlede kreditbeløb. Det er det beløb der skal betales tilbage. Du har ofte en fast årlig debitorrente på et nyt lån. Tilbagebetalingsbeløbet er det beløb der skal indfries til banken. Du kan til enhver tid indfri dit lån. Det skal indfries indenfor løbetiden som er på mellem 12-76 måneder.

Gennemsigtighed

Hos Tempest overholder vi lovgivning og forsøger at være gennemsigtige med vores forretnings model. Du skal derfor vide, at når du tager et lån igennem Tempest tjener vi penge. Derudover er lånene på denne side ikke udtryk for de bedste lån men blot de sponsorerede partnere som betaler for at ligger på vores top liste. Du kan læse mere om hvorfor vi er gennemsigtige i denne artikel fra JP eller denne nyhed fra Forbrugerombudsmanden.

🥇 Hvad er et SMS-lån?

Et SMS lån er et hurtigt lille lån som du kan tilbagebetale indenfor 30 dage for at undgå høje renter. Et SMS lån kan via din mobiltelefon hurtigt ansøges og det tager under 5 minutter via NemID. Max beløbet er på 10.000 kroner på et SMS-lån uden sikkerhed. Et SMS-lån kaldes også for et kviklån men typisk for et dette er, at du kan ansøge det meget nemt via din smartphone.

🥇 Kan tage et mobil lån trods RKI?

Du kan sagtens låne penge selvom du er i RKI. Der kræver blot, at du kan fremvise enten din lønseddel eller stille noget sikkerhed for dit lån. På hjemmesiden dininfo.dk kan du logge ind med NemID og se om du er registreret i RKI.

🥇 Hvem udbyder SMS lån?

Lige nu er der 31 udbydere af SMS-lån. Her på Tempest har vi listet dem alle sammen inklusiv deres rente, løbetid, lånebeløb og minimum alder. Alle låneudbydere er testet og godkendt af Tempest og nogle af dem har vi endda skrevet anmeldelser af. Vi opdaterer vores side omkring nye sms-lån en gang om ugen så du altid er sikker på, at du får de nyeste tilbud indenfor sms lån.

🥇 Hvad koster et SMS lån?

Omkostningerne ved et SMS lån varierer meget fra bank til bank. Store kendte banker som Santander har en ÅOP fra 5.21% i mens nyere SMS lån kan have en ÅOP på næsten 900%. Tænk derfor grundigt over hvilket slags lån du har brug for, og vælg derefter din låneudbyder. Hvis du står og skal bruge hurtigere penge og er sikker på at du kan betale dem tilbage indenfor 30 dage, så er en udbyder som GoKredit et godt valg – og går du med tanker om et længere varigt lån vil Santander eller BasisBank være gode låneudbydere.

🥇 Hvor finder jeg de bedste SMS lån?

Du finder altid de bedste SMS lån hos Tempest. Vi har en altid opdateret liste over samtlige sms-lån i Danmark. Vi viser dig de nyeste SMS lån på markedet så du altid kan se de bedste tilbud og gode aftaler på lån. I toppen ser du de nyeste lån via SMS i 2019 og da lån skifter ofte kan det derfor svært at følge med i, hvilke nye lån der er de bedste. Husk at ansøge flere lån ad gangen og husk at have dit CPR-nummer eller NemID klar.

🥇 Hvordan ansøger man et SMS lån?

Et SMS lån ansøges via din mobiltelefon via en af vores partnere. Ovenfor har vi listet et udsnit af partnere så du nemt og hurtigt kan finde en du ønsker at låne hos.