Om Tempest

Tempest er en Affiliate-side startet i November 2018. Hos Tempest formidler vi forbrugs-og kviklån i Danmark. Alle de låneudbydere du ser på Tempest.dk er sponsoreret og betaler Tempest hver gang en kunde låner via dem. Vi formidler vores låneudbydere via Adservice som leverer et datafeed til os dagligt. Vi sætter derfor kun en lille stump kode på siden, og så er der en lynhurtigt overblik til vores kunder.

Lån optages på eget ansvar og Tempest kan kun bruges som en oversigt over forskellige låneudbydere i Danmark. Vi er ikke fuldt dækkende for det danske lånemarked og kan derfor ikke bruges som en uvildig ressource til at tage et lån.

Har du nogle spørgsmål kan du sende dem til os på info@tempest.dk eller sende en SMS eller ringe på +45 49494948. Vi modtager iMessage så du er fri for at betale SMS takst. Vi forsøger at besvare alle e-mails indenfor 24 timer.

Vi samler cookies på dig som forbruger. Lige nu har vi Google Analytics og Facebook Pixel på vores hjemmeside, så vi kan følge med i hvor mange besøgende vi har. Du kan læse vores cookie-og privatlivspolitik her.

Vi har hastighedsoptimeret vores hjemmeside. Se vores SEO & hastigheds score her: https://www.bombstat.com/domain/tempest.dk

Vi støtter

Stop Papirspild mærket
Et sundt arbejdsmiljø

Presse

Tempest på Medium.dk – November 25, 2018

Har du spørgsmål til vores hjemmeside eller er du fra pressen kan du skrive til os på info@tempest.dk

Vores tekst er copyright

DMCA.com Protection Status