Tilbage til Om Tempest

Medarbejdere

Tempest er en lille virksomhed med kun få ansatte. Hos Tempest har vi tre ansatte. Martin som er vores daglige leder og står for økonomien, Camilla som skriver alle vores tekster og Simon som står for alt det tekniske på vores hjemmeside.

Martin Henriksen, Daglig leder

Martin er 36 år fra Køge og vores daglige leder. Han sørger for, at vi laver noget på kontoret. Udover at elske kaffe, så er Martin en naturlig leder. Han holder nemt styr på tropperne med siden 1.95 høje centimeter og vi er alle glade for ham. Egentlig er Martin direktør, men på vores kontor er det mere et gensidigt venskab. Martins e-mail adresse er martin.henriksen@tempest.dk.

Camilla Geipel Rasmussen, Forfatter

Camilla på 31 år er vores skribent og hun er bare dygtig! Hun kommer oprindeligt fra Bornholm, men flyttede til København og fik job hos Danske Bank. Med over 8 års erfaring i bankverdenen er hun den perfekte til at skrive alt vores information om lån. Hun ved alt om renter, obligationer og følger med i finansnyhederne dagligt. Camilla er den eneste på Tempest som har en forfatter profil som du kan finde her. Camillas e-mail adresse er camilla.rasmussen@tempest.dk.

Simon Bødker Nielsen, Webmaster

Alle virksomheder skal have en som Simon. En ung 19-årig knægt som kan alt med en computer. Han er en haj til at programme gode hjemmesider som fungerer både på mobilen og er lynhurtig! Vi går meget op i, at vores hjemmeside er hurtig. Har du problemer med vores hjemmeside kan du skrive til Simon på simon.nielsen@tempest.dk

Få job hos Tempest

Leder du efter et job hos Tempest kan du sende os en uopfordret ansøgning. Vi er altid på udkig efter dygtige studentermedarbejdere eller ansatte som kan hjælpe med at drive vores virksomhed. Vi forventer at du er selvkørende og tænker på bundlinjen. Hos Tempest er vi meget performance orienteret og vi laver ikke noget, som vi ikke kan se giver mening i sidste ende. Send din ansøgning til job@tempest.dk og du hører fra os hurtigst muligt.