Strakt lån – Hvad er et akut lån?

Straks lån og lån med udbetaling med det samme er et kviklån hvor banken kan straksudbetale. Det kan være at du er i en akut situation hvor du skal bruge penge til tandlæge eller andre uforudsete udgifter. Her på siden har vi samlet de 10 vi har erfaringer med udbetaler hurtigst. Det er alle kviklån og forbrugslån som du ansøger via dit NemID. Din ansøgning bliver behandlet på baggrund af din kreditstatus.

Her på siden kan du læse om straks lån og hvilke akutte situationer du kan bruge et straks lån i. Vi kommer både rundt om emner som sprængte vandrør, en tur til tandlægen eller hvis der skulle komme uforudsete udgifter i din hverdag.

Kan man låne med straks udbetaling?

Når du låner med straks udbetaling kan det godt gå hen og blive rigtig dyrt. Du skal nemlig have fat i et forbrugslån eller et kviklån med høje renter. Det bedste vil være, hvis du kan ringe til din bank og få en kassekredit på det beløb du mangler.

Har du allerede ringet til din bank og fået afslag på din kassekredit kan du overveje at optage et lån hos en af vores partnere på denne side. I 2021 har alle kviklån straks udbetaling og pengene vil være på din konto indenfor 24 timer. Har du samme bank som din lånudbyder vil du have mulighed for at have pengene allerede indenfor en time fra din ansøgning er blevet godkendt.

Når man taler om straks udbetaling mener man en straksoverførsel. Det er en bankoverførsel på op til 500.000 kroner inden for få sekunder som kan laves alle døgnets timer hele året rundt. En straksoverførsel kostede for nogle år siden penge at foretage men i dag er det gratis hos de fleste banker. Straksoverførsel var oprindeligt brugt til at betale for biler og andre transaktioner som haster. Du skal være opmærksom på, at en straksoverførsel kun kan overføre danske kroner i danske banker. Så hvis du skal have et lån i euro, dollars eller har udenlandsk bank er det ikke muligt.

Det skal du være opmærksom på ved en straksoverførsel:

  • Du kan ikke fortryde en straksoverførsel
  • Pengene vil blive indsat på din konto få sekunder efter de er blevet overført til dig
  • Nogle banker tager et ekstra gebyr ved straksoverførsel

Hvad er akut lån?

Lån penge akut hvis du har brug for at betale en tandlægeregning, har brug for udbetaling til en bil eller der er sprunget et vandrør i din lejlighed. Man ved aldrig hvilke uforudsete udgifter der kan dukke op, og derfor kan du have brug for akutte penge. Hvis du vil have penge akut, må du tage et dyrt kviklån eller sms-lån for at kunne betale din regning. Vi vil anbefale, at du først ringer til din bank og forhører dig om en forhøjet kassekredit, da det altid vil være det billigste alternativ. Afviser banken dette må du forsøge andre metoder som én af vores lånepartnere her på siden.

Det kan være en overvejelse værd at ansøge hos flere banker på én gang for at se hvem der hurtigst sender dig et lånetilbud. Først når du har underskrevet lånetilbuddet digitalt vil dit lån være godkendt og du får udbetalt pengene. Ansøger du derfor hos tre eller fem banker på én gang vil du have bedre muligheder for at få tilsendt et lånetilbud hurtigt og få dine penge udbetalt indenfor meget kort tid. Vores partnere fortæller os, at du kan få udbetalt pengene allerede indenfor samme time som du har sendt din ansøgning afsted.

Akut lån til brandslukning

Kan man få udbetalt i weekend og helligdage?

Du kan låne med udbetaling i weekend og helligdage hos stort set alle vores partnere. Du får udbetalt pengene med det samme – selv om aftenen efter klokken 20. Du skal huske at angive og dobbelttjekke at du skriver det rigtige kontonummer når du sender dine oplysninger – for hos nogle banker kan du låne uden ansøgning eller NemID. Hvis du skriver forkert kontonummer vil dine penge ikke kunne modtages og du må vente til kundeservice har åbent igen mandag morgen. Dog er der nogle låneudbydere som har en chat funktion i weekenden hvor du kan få fat på dem.

Man ved aldrig hvornår skaden sker. Det kan være at du flækker en tand midt i juleferien, eller at der sprænger et vandrør lørdag morgen. Så har du brug for at optage et lån med straks udbetaling så du kan få betalt din regning. En flækket tand koster hurtigt 5000 kroner, og det er ikke alle som har så mange penge stående på sin konto. Især hvis det er i slutningen af måneden, eller midt i julen hvor du har købt julegaver til dine børn.

Hvordan får jeg udbetalt pengene med det samme?

Hvis du gerne vil låne penge og have dem udbetalt med det samme bliver du nød til at ansøge om et kviklån. De store banker som Danske Bank eller Nordea kræver mange dokumenter og en større proces for udbetaling af banklån. Hos kviklånsudbydere skal du blot logge ind via NemID og indtaste det beløb du ønsker at låne. På den baggrund får de adgang til alle dine oplysninger og foretager en individuel kreditvurdering af din økonomi. Alt dette sker automatisk via avancerede algoritmer så der ikke skal en sagsbehandler på. Det er på denne måde, at du kan få udbetalt pengene med det samme. Teknologien udvikler sig hurtigt og for blot få år siden var det ikke muligt at lave straksoverførsel i alle banker. Det er det i dag, og derfor bliver det nemmere og nemmere at overføre penge blandt venner, familie og få udbetalt dine lån hurtigt.

Til sidst vil vi blot nævne, at vi altid sidder klar til at hjælpe dig i vores live chat, på e-mail info@tempest.dk og på vores telefonnummer som du kan finde på vores kontakt side. Her vil du kunne få svar på spørgsmål, rådgivning til din lånsituation og få tips og tricks til hvordan du får din økonomi på plads igen uden at tage dyre lån for at opretholde din nuværende levestandard.

✅ Hvad er et straks lån?

Et straks lån er et lynhurtigt lån som er udbetalt indenfor få minutter. Det er på et lavt beløb og skal tilbagebetales indenfor 30 dage. Oftest kan du selv vælge hvilken konto pengene skal udbetales til, men hos nogle banker vil det være direkte til din NemKonto.

✅ Hvor hurtigt kan man få pengene udbetalt?

Ligesom et sms lån varierer udbetalings hastigheden fra bank til bank. De fleste banker kan udbetale indenfor 24 timer både i hverdage og weekend. En tommelfingerregel er, at hvis du ansøger mellem 9-17 får du udbetalt pengene indenfor 5 minutter og hvis du ansøger i weekenden har du dine penge indenfor 1 time. Er det hurtigt nok?

✅ Hvordan bliver et straks lån udbetalt?

Dit straks lån bliver udbetalt direkte til din bankkonto. Det bliver gjort via en straksoverførsel som du derfor kan modtage i både weekend og aften.

✅ Kan man få et straks lån som forbrugslån?

Ja, det kan du godt. Du kan godt tage et straks lån som forbrugslån via til NemID.