Strakt lån – Hvad er et akut lån?

Straks lån og lån med udbetaling med det samme er et kviklån hvor banken kan straksudbetale. Det kan være at du er i en akut situation hvor du skal bruge penge til tandlæge eller andre uforudsete udgifter. Her på siden har vi samlet de 10 vi har erfaringer med udbetaler hurtigst. Det er alle kviklån og forbrugslån som du ansøger via dit NemID. Din ansøgning bliver behandlet på baggrund af din kreditstatus.

Her på siden kan du læse om straks lån og hvilke akutte situationer du kan bruge et straks lån i. Vi kommer både rundt om emner som sprængte vandrør, en tur til tandlægen eller hvis der skulle komme uforudsete udgifter i din hverdag.

Kan man låne med straks udbetaling?

Når du låner med straks udbetaling kan det godt gå hen og blive rigtig dyrt. Du skal nemlig have fat i et forbrugslån eller et kviklån med høje renter. Det bedste vil være, hvis du kan ringe til din bank og få en kassekredit på det beløb du mangler.

Har du allerede ringet til din bank og fået afslag på din kassekredit kan du overveje at optage et lån hos en af vores partnere på denne side. I 2021 har alle kviklån straks udbetaling og pengene vil være på din konto indenfor 24 timer. Har du samme bank som din lånudbyder vil du have mulighed for at have pengene allerede indenfor en time fra din ansøgning er blevet godkendt.

Når man taler om straks udbetaling mener man en straksoverførsel. Det er en bankoverførsel på op til 500.000 kroner inden for få sekunder som kan laves alle døgnets timer hele året rundt. En straksoverførsel kostede for nogle år siden penge at foretage men i dag er det gratis hos de fleste banker. Straksoverførsel var oprindeligt brugt til at betale for biler og andre transaktioner som haster. Du skal være opmærksom på, at en straksoverførsel kun kan overføre danske kroner i danske banker. Så hvis du skal have et lån i euro, dollars eller har udenlandsk bank er det ikke muligt.

Det skal du være opmærksom på ved en straksoverførsel:

  • Du kan ikke fortryde en straksoverførsel
  • Pengene vil blive indsat på din konto få sekunder efter de er blevet overført til dig
  • Nogle banker tager et ekstra gebyr ved straksoverførsel
Akut lån til brandslukning

Til sidst vil vi blot nævne, at vi altid sidder klar til at hjælpe dig i vores live chat, på e-mail info@tempest.dk og på vores telefonnummer som du kan finde på vores kontakt side. Her vil du kunne få svar på spørgsmål, rådgivning til din lånsituation og få tips og tricks til hvordan du får din økonomi på plads igen uden at tage dyre lån for at opretholde din nuværende levestandard.

Læs mere om straks lån:

Kan man få udbetalt i weekend og helligdage?

Hvad er et akut lån?

Hvordan får jeg udbetalt pengene med det samme?

✅ Hvad er et straks lån?

Et straks lån er et lynhurtigt lån som er udbetalt indenfor få minutter. Det er på et lavt beløb og skal tilbagebetales indenfor 30 dage. Oftest kan du selv vælge hvilken konto pengene skal udbetales til, men hos nogle banker vil det være direkte til din NemKonto.

✅ Hvor hurtigt kan man få pengene udbetalt?

Ligesom et sms lån varierer udbetalings hastigheden fra bank til bank. De fleste banker kan udbetale indenfor 24 timer både i hverdage og weekend. En tommelfingerregel er, at hvis du ansøger mellem 9-17 får du udbetalt pengene indenfor 5 minutter og hvis du ansøger i weekenden har du dine penge indenfor 1 time. Er det hurtigt nok?

✅ Hvordan bliver et straks lån udbetalt?

Dit straks lån bliver udbetalt direkte til din bankkonto. Det bliver gjort via en straksoverførsel som du derfor kan modtage i både weekend og aften.

✅ Kan man få et straks lån som forbrugslån?

Ja, det kan du godt. Du kan godt tage et straks lån som forbrugslån via til NemID.