Hvad er lån trods RKI? Kan man låne penge på kontanthjælp?

Du har ikke mulighed for at låne penge trods RKI uden kautionist. Du skal finde dig en som kan stille sikkerhed for dine penge, og derefter ansøge hos en af vores partnere. På den måde stiller du en kautionist til rådighed. Lån trods RKI er en af de værste lån du kan tage i Danmark. For det første er renten meget høj, og for det andet er du i forvejen registreret som en dårlig betaler. Inden du går videre med et sådan lån, skal du overveje din muligheder. Det kan være, at du har mulighed for at få en kassekredit i din bank, eller også skal du kigge på et forbrugslån som du kan få til en noget lavere rente.

Er du så uheldig at være registreret i et RKI-register, er det rigtig svært at låne penge. Det er faktisk et udtryk for, at du ikke burde låne penge. Du burde i stedet lægge et budget, og forsøge at få et overblik over din økonomi. Et lån trods RKI vil i 9 ud af 10 tilfælde forværre din økonomi. Ønsker du et sådanne lån skal du finde en anden side, for her hos Tempest har vi ikke lyst til at reklame med dette.

Kan man låne penge trods RKI?

Har du lav indkomst, er på kontanthjælp eller står registreret i RKI er det ofte rigtig svært at låne penge. Derfor vil låneudbydere (bankerne) gerne have en kautionist for dit lån. Det er lidt ligesom at stille sikkerhed i lejlighed, hus eller bil blot hvor en anden stiller sikkerheden for dig. På denne side kan du se hvilke banker der godkender ansøgninger trods RKI og kautionist. Vi gør endnu engang opmærksom på, at det ikke er en klog beslutning at gå videre med sådan et lån – og vi ikke reklamerer for dette på vores hjemmeside.

Der er rigtig mange gode alternativer til et RKI-lån. Det kan være sms-lån på 5.000 kroner eller privatlån på over 25.000 kroner. Det vigtigste er, at du har dit NemID og 5 minutter til at sende en ansøgning. Er du registreret i RKI er din eneste mulighed at finde en kautionist for dit lån. Du skal også være opmærksom på, at alle bankerne laver en individuel kreditvurdering af din økonomi – så du kan ikke snyde dem til et lån hvis du har gæld.

Hvilke mobile lån kan jeg optage?

Har du en mobiltelefon og en kautionist kan du ansøge om mobile lån trods RKI. Tempest viser vi dig alle de gode lån i Danmark – men hvis du er registreret i RKI kan du ikke låne. Det er alt fra Bonuslån og PayMark Finans til de nye på markedet som Tando.

Tando er en låneudbyder specialiseret i at tilbyde lån med kautionist, så det er en god mulighed for at få lidt ekstra kredit hvis du er registreret i RKI. Husk at når du sender en ansøgning er du ikke bundet til banken. Du skal altid først godkende dit lånetilbud som du vil modtage indenfor 24 timer. Det er derfor en mulighed at sende flere ansøninger afsted og kun acceptere et enkelt lån – så er du sikker på, at én af dine ansøgninger bliver godkendt. På den måde står du ikke pludselig med to lån som du ikke skal bruge.

Når du er i RKI kan ikke låne penge i udlandet. Det gælder i alle vores nabolande Sverige, Tyskland, Spanien, Finland og Norge hvor de også tilbyder kviklån. Hvis du ikke er registreret i RKI kræver det, at du har adresse i det pågældende land, og ellers skal du tage et sms-lån i Danmark som godkender RKI-registrerede låntagere hvis de har en kautionist med sig.

Kan man låne penge på kontanthjælp?

Hvis du er på kontanthjælp, betyder det at du ikke har en særlig høj indkomst. Det kan være fordi du er imellem to job eller at du har gået ledig længe. Under alle omstændigheder er det måske ikke den bedste idé at tage et kviklån på kontanthjælp. Der er andre muligheder, som vi har forklaret tidligere i denne artikel.

For at få kontanthjælp kræver det, at du ikke har nogen opsparing og derfor kan et lån være en måde at få penge mellem hænderne på. Når du låner penge på kontanthjælp uden kautionist, skal du igennem en låneansøgning. Det vil sige, at du finder den bank du ønsker at låne penge hos og sender dem en ansøgning via NemID. På den måde får banken automatisk adgang til din oplysninger, og de kan lave en individuel kreditvurdering af din økonomi.

Er du økonomisk ansvarlig vil de give dig mulighed for a låne penge, og du vil få tilsendt et lånetilbud. Herfra skal du blot logge ind og godkende lånetilbuddet med dit NemID og så vil pengene blive sat ind på din konto indenfor få timer. Med ordet økonomisk ansvarlig betyder det, at hvis du f.eks. blot er imellem job og midlertidigt på dagpenge vil det være en mulighed at låne penge.

Kan man låne penge med gæld til SKAT?

Står du med en større gæld til det offentlige der skal betales eller ønsker du ikke at give samtykke til SKAT, kan det måske betale sig at optage et lån for at betale det. Det kommer helt an på din specifikke situation og de renter som er på din nuværende gæld. Skylder du 50.000 kroner til en anden bank til skyhøj rente kan det meget vel været nu du skal optage et nyt lån for at betale det gamle af. Renten er lav i øjeblikket, og det har indflydelse på om det er godt eller skidt at tage et nyt lån.

For første gang nogensinde kan du nu få realkreditlån med minus rente, så det betyder at bankerne meget gerne vil af med nogle penge. Låner du trods en gæld kræver også, at du finder den helt rigtige bank at sende din ansøgning afsted til. Ofte vil du forsøge VIVUS eller Turbolån men de ønsker ikke at låne til folk med gæld i forvejen.

Hvor mange penge kan jeg låne trods RKI?

Et af de typiske spørgsmål vi modtager handler om lånebeløbet. ”Hvor mange penge kan jeg låne når jeg er registreret i RKI?”. Vores svar er altid at du ikke bør overveje et lån hvis du er RKI-registreret. Hvis du ikke er registreret i RKI som dårlig betaler kan du låne op til 100.000 kroner.

Hos udvalgte partnere kan du låne uden ansøgning via NemID, og på den måde optage et lån indenfor få minutter. Når du ansøger om et højt lånebeløb på minimum 25.000 kræver det dokumentation om lønseddel, skatteoplysninger og i nogen tilfælde pantsætning. Dog kan det være, at de ikke spørger efter det i din situation og at din låneansøgning alligevel bliver godkendt.

Når du ansøger om et lån skal du huske at kigge på ÅOP, de totale omkostninger og renten. Det er primært disse, som har indflydelse på hvor mange penge du skal betale tilbage. De fleste banker viser dig også det totale tilbagebetalingsbeløb. Det vil sige, at hvis du låner 50.000 kroner skal banken oplyse dig, at du skal tilbagebetale 65.000 kroner til dem indenfor lånets løbetid.

Læs også:

Hvad er RKI?

lån trods rki
✅ Kort og godt: Lån trods RKI i 2021 – Er det en mulighed?

Nej, det er ikke en mulighed at tage et lån via Tempest hvis du er registreret i RKI. Vi ønsker ikke at opfordre folk til lån hvis de i forvejen har en stram økonomi eller er registreret som en dårlig betaler.

✅ Kan man få lån trods rki uden kautionist?

Nej, det kan du ikke. Via vores partnere kan du ikke tage et lån uden en kautionist. Du skal finde dig en kautionist hvis du er registreret i RKI og på den måde kan du få udbetalt dit lån meget hurtigt.

✅ Kan man få et lån trods kontanthjælp?

Det kommer helt an på din situation. Er du på dagpenge mellem job kan du godt, men hvis du har gået ledig i mange måneder er det ikke en god idé. Det er en dårlig idé at låne penge hvis du ikke kan betale dem tilbage.

✅ Kan man låne i udlandet?

Ja – men kun hvis du har dansk adresse.