Tilbage til Udbetalingsmetoder

Lån uden NemKonto eller NemID

Lån penge uden NemID og få udbetalt til lige præcis det kontonummer du selv bestemmer. Det kan du gøre hos langt de fleste låneudbydere. Du skal blot ansøge om lånet, og når det så er godkendt vælger du hvor du gerne vil have pengene. Du kan blandt andet låne med dit CPR nummer.

Lån 1000, 3000 eller 5000 uden NemID

Uden NemID kan du låne helt op til 10.000 kroner og få udbetalt dine penge allerede samme dag. Det kræver nogengange en kreditvurdering af få godkendt sit lån, men ikke alle låneudbydere kræver dette.

Lån med NemID hvis du har det

Har du et NemID er det vigtigt at du låner via det. Der er mange fordele ved at gøre det som f.eks:

  • Banken får din oplysninger automatisk
  • Du får automatisk lavet en kreditvurdering
  • Du behøves ikke indsende dokumentation (uden dokumentation)
  • Du skal ikke stille sikkerhed for låne
  • Lånet er uden krav

Hvis du låner via NemID vil det også være et instant lån hvor du får udbetalt pengene lige så hurtigt som et straks lån. Priserne på et lån uden NemID minder meget om et SMS lån hvor renterne først bliver høje efter 30 dage, så hvis du kan betale pengene tilbage inden da vil det være en god løsning for dig.

NemID er ikke et krav

At du har et NemID er ikke et krav for at kunne optage et lån. Du kan også gøre det på den gammeldags måde og få tilsendt en lånekontrakt på mail. Derefter skal du printe den, underskrive lånekontakten og sende den tilbage til banken via posten. Det kan godt være en besværlig process, og derfor vælger mange at låne via NemID for at spare på tiden. Det er heller ikke mange som har en printer derhjemme længere, og så skal man en tur på Biblioteket for at printe ud.