Lån uden ansøgning, kreditvurdering, dokumentation og samtykke til SKAT

Lån penge uden ansøgning og få dit lån udbetalt indenfor få timer. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men her i 2021 er det rent faktisk en mulighed. Med nye teknologier som NemID og direkte samtykke til SKAT har onlinebankerne helt nye muligheder for at lave individuelle kreditvurderinger, og en gammeldags ansøgning er ikke længer relevant.

Du er sikkert træt af at indsende ansøgninger til låneudbydere og acceptere at de skal bruge dine private oplysninger om SKAT, personlige lønforhold og så videre. Derfor har du i dag en god mulighed for at optage lån uden ansøgning direkte via dit NemID som du altid har i lommen.

Hvordan låner man penge uden ansøgning?

Hvis du er dansk statsborger, har du et NemID. Allerede her er det nemt for dig at sende låneansøgninger afsted hvor du ikke skal skrive et ord. Dit NemID giver dig mulighed for automatisk at låne ind og på under fem minutter sende en automatisk ansøgning til lige den lånudbyder du ønsker. Her vil banken automatisk generere en kreditvurdering af din nuværende økonomi.

Har banken brug for yderligere oplysninger vil de spørge om dokumentation eller skatteoplysninger som du frivilligt kan sende til dem. Er du under 18 år skal du ofte have lavet en kreditvurdering af din økonomi. Det kan være fordi du er på SU eller ikke har haft mulighed for at opbygge dig en solid økonomi.

Lån uden sikkerhed, kreditvurdering eller samtykke til SKAT

Skal man stille sikkerhed og dokumentation?

Har du ikke mulighed for at stille sikkerhed eller fremvise dokumentation når du ansøger kan du overveje at give banken samtykke til din skatteoplysninger. På den måde kan banken automatisk se dine dokumenter fra SKAT og tjekke om du har gæld. Det skal de bruge for at kunne lave din individuelle kreditvurdering som vi tidligere har skrevet om.

Når man ansøger om et lån skal man give banken samtykke til at læse din skatteoplysninger fra skat.dk, indsende dine sidste 3 lønsedler og lave et budget. Så udregner de en “kredit-score” for dig. Udover dette, ser de på dine nuværende aktiver, som f.eks. lejlighed, bil, båd eller lignende. Dette kan tage flere dage, og derfor er det meget smart at man kan få lån uden dokumentation – altså med direkte integration til din personlige skattemappe.

Med lån uden dokumentation er du fri for at indsende alle disse dokumenter. De gennemgår på dine skatteoplysninger automatisk og kan se om du har nuværende aktiver – derefter udbetaler banken dit forbrugslån på baggrund af din ansøgning.

Underskrift til samtykke til SKAT

Er du i tvivl om du kan få godkendt dit lån eller om din kreditstatus er god nok kan du skrive til os på kontakt@tempest.dk eller ringe direkte på +45 49494948 og så kan vi i telefonen give dig vores bud på om det vil være muligt eller ej. Bemærk at det ikke er os som låner pengene ud, så vi vil udelukkende give dig vores bud på om det vil være muligt eller ej. Vi har nemlig flere års erfaring med både kviklån, sms-lån og lån uden sikkerhed og dokumentation.

Læs mere om lån uden ansøgning:

Hvordan giver man samtykke til SKAT?

Kan man låne uden kreditvurdering?

Hvilken kreditstatus skal jeg have for at låne penge?

✅ Hvor hurtigt får jeg svar på min NemID ansøgning?

Du får svar på din ansøgning indenfor 1 time hos de fleste låneudbydere.

✅ Hvordan låner man uden en ansøgning?

Du låner penge uden ansøgning via dit NemID. På den måde får banken automatisk alle de oplysninger de skal bruge.

✅ Hvor mange ansøgninger kan jeg sende?

Du kan ansøge én gang til hver låneudbyder. Vi anbefaler at søge om tre af gangen – så er du sikker på at få hurtigst muligt svar.