Forbrugslån – Hvad er et forbrugslån?

Forbrugslån er det lån som du kan bruge til dit daglige forbrug. Går du med tanker om at tage et forbrugslån er du kommet til det rigtige sted. Hos Tempest har vi samlet en liste over forbrugslån så du nemt kan få en oversigt over priser, renter og gebyrer. Det bedste forbrugslån til dig afhænger meget af hvad du har brug for. Er det en lav rente eller et forbrugslån uden sikkerhed du leder efter, så har vi en partner der matcher dig.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er et frit lån. Det vil sige, at du bestemmer selv hvad du vil bruge pengene til. Du skal derfor hverken præsentere et budget eller redegøre for hvad du skal bruge lånet til overfor banken. Et forbrugslån minder meget om et kviklån eller et SMS lån. Dog er forbrugslån ofte større lån på over 10.000 kr. Det kan være alt fra uforudsete udgifter, ekstra penge i julemåneden eller et lån til en længere rejse.

Hvilke nye forbrugslån kan jeg finde?

Når du ansøger om et forbrugslån kan det være en fordel at kigge på nogle af de nye lån på markedet. De kan godt være billigere end de gamle etablerede lån og der kan være penge at spare. Vi opdaterer forbrugslån her på siden to gange om måneden så du er sikker på, at du vil kunne se nye låneudbydere på listen. Det kan også være at du allerede har ansøgt og fået afslag hos nogle af partnere, så derfor er der en fordel at prøve nogle af de nye forbrugslån næste gang. Du kan ansøge ubegrænset hos de forskellige banker.

Shop online med et forbrugslån

Kan man få udbetalt et forbrugslån med det samme?

Når dit forbrugslån er blevet godkendt af banken, er det tid til at få dem overført til dig. Det klarer banken for dig – selv i weekender og på helligdage. Når du sender din ansøgning, angiver du samtidig hvilket kontonummer du gerne vil have pengene overført til. Det skal være en konto som er registreret i Danmark og i dit eget navn. Ansøger du via NemID vil det automatisk være din NemKonto som pengene bliver udbetalt til. Hvis du ikke ved hvor du finder dit nummer henne kan vi afsløre at det står bag på dit dankort.

Betal værksteds regningen med et forbrugslån
Betal værksteds regningen med et forbrugslån

Læs mere om forbrugslån

Kan jeg optage et forbrugslån trods RKI?

Hvad koster et forbrugslån?