Samlelån – Ansøg om hurtigt samlelån

Hvis du efterhånden har fået belånt dig lidt for meget er et samlelån vejen frem. Her kan du samle alle dine dyre kviklån, sms lån eller forbrugslån i ét samlet lån. På den måde kan du typisk spare mange penge i renter og administrationsgebyrer. Et samlelån er smart på grund af mange ting. Du får et godt overblik over dine lån, har kun én kreditor og så er det nemmere for at dig at finde ud af hvornår du er gældsfri.

Hvorfor ansøge om et samlelån?

Du ansøger om et samlelån fordi du har for mange lån forskellige steder. Så er det smart, at samle alle lån ét sted og derfor kun betale renter ét sted. Udover at du sparer penge er det også mere overskueligt kun at skulle tale med én bank.

Samlelån – Hvem burde tage det?

Du sidder nok og tænker – “burde jeg tage et samlelån?” Svaret er lidt kompliceret, og der skal helt sikkert nogle beregninger til. Du kan læse videre i denne artikel, eller også kan du en online beregner fra Ikano Bank.

Hvor kan du få billige samlelån?

Der er efterhånden rigtig mange udbydere af samlelån. Det er vigtigt når du sender en ansøgning om lån at du fortæller præcis hvilke nuværende lån du har. Hvis du ikke sender en ordentligt ansøgning får du ofte afslag på samlelån. Ved et samlelån vil din nye bank nemlig betale dine gamle lån af for dig, så du kun har lån ét sted. For at få dem til at gøre det, kræver det at de kender dine præcise lån og oplysninger. Er du i tvivl, så send dem en e-mail eller ring til dem med de spørgsmål du måtte have.