Lånebeløb

Dit lånebeløb afhænger af hvad du skal bruge pengene til. Har du brug for udbetaling på en lejlighed er det ofte et større beløb end hvis du bare skal have mad til resten af måneden. Her hos Tempest har vi samlet en oversigt over de forskellige lånebeløb du kunne have brug for. Læs mere på en af disse sider, og se om der ikke er et af beløbene der passer på det du skal låne til.

Det betyder lånebeløb for dine renter

Dit totale lånebeløb er et udtryk for hvor mange penge du vil låne. Hovedstolen er et udtryk for hvor mange penge du i alt skal betale. Renterne ændrer sig alt efter din kreditvurdering og du kan altid forhandle denne med banken. Har du mulighed for at stille sikkerhed i dine nuværende aktiver kan du få en lavere rente end hvis du låner uden ansøgning.

Jo højere lånebeløb jo højere afdrag

Det siger jo lidt sig selv men vi vil alligevel nævne det i denne artikel. Hvis du låner 10.000 kroner over 5 måneder skal du afdrage 2000 kroner om måneden før renter og gebyrer. Låner du 100000 over 5 måneder skal du pludselig afdrage 20000 kroner om måneden. Det er derfor vigtigt, at du vælger en løbetid på dit lånebeløb som du kan overholde og har råd til i dit budget. Hvis du pludselig skulle komme i økonomiske problemer er det vigtigt at du fortæller din bank det, da der ellers kan komme yderligere renter og gebyrer på dine betalinger. Dette kan få dig ned i et sort økonomisk hul som kan være meget svært at komme op af. Du starter vores serie af lånebeløb på 1000 kroner her…