Nye SMS Lån – Hvad er SMS lån?

SMS lån også kaldet mobillån er en af de mest populære lån inden for kviklån. Det er et meget dyrt lån men et nogenlunde alternativ hvis du skal bruge penge her og nu. Et nyt SMS lån kan være det rigtige for dig, hvis du mangler penge til udbetaling på lejlighed, bil eller akut står og mangler pengene mellem hænderne. Det er et hurtigt lån som kan ansøges via mobilen og som bliver udbetalt indenfor 1 time i både weekend og helligdag. Lånet har fået sit navn da man i gamle dage ansøgte lånet via at sende en SMS til banken.

Hvad er SMS lån?

Et SMS lån er et hurtigt lille lån som du kan tilbagebetale indenfor 30 dage for at undgå høje renter. Et SMS lån kan via din mobiltelefon hurtigt ansøges og det tager under 5 minutter via NemID. Max beløbet er på 10.000 kroner på et SMS-lån uden sikkerhed. Et SMS-lån kaldes også for et kviklån men typisk for et SMS lån er, at du kan ansøge det meget nemt via din smartphone.

Et SMS lån har også skyhøje renter. Alt fra 20% ÅOP til flere hundrede procent ÅOP. Derudover bliver der pålagt adskillige administrationsgebyrer til din afdrag og hvis du ikke betaler til tiden kommer der gebyrer. Du skal derfor vide hvad du laver når du godkender dit SMS lån, og du skal være sikker på, at du kan betale dit lån tilbage indenfor 30 dage.

Hvordan virker SMS lån?

Et SMS lån er en betegnelse for et hurtigt lån på din mobil. Det er nemt og hurtigt at optage et SMS lån. Det virker på den måde, at du via din mobiltelefon ansøger om lånet. Herefter modtager du en SMS med mere informationer i. Når du har indtastet dine informationer vil du modtage et lånetilbud som du kan takke ja eller nej til.

På denne liste finder du hverken de billigste eller bedste lån, men det er partnere som vi mener, kan udbetale pengene til dig hurtigst. Alle bankerne er lovmæssig forpligtet til at foretage individuelle kreditvurderinger af din økonomi, så selvom du er i RKI vil du have mulighed for at låne penge hos dem alle hvis blot denne bliver godkendt. Dog skal det siges, at det vil være både tåbeligt at tage et lån hvis du er registeret i RKI og det vil udelukkende gøre din økonomi værre. Får du afslag på dit lån kan det være at du kan stille sikkerhed i form af bil eller har mulighed for at finde en kautionist for dit lån.

Med et SMS lån kan du få hurtige penge mellem hænderne. Det er et kviklån som kan ansøges via mobilen på meget kort tid. Det kræver, at du har dit NemID på dig så du kan ansøge lånet online. Der er nogle få krav som du skal opfylde, og dem vil vi komme ind på senere i denne artikel. Hos Tempest opdaterer vi de nye lån et par gangen om måneden. På den måde er du altid sikker på, at du har mulighed for at finde de nyeste sms lån på denne liste.

sms lån
Nemt og hurtigt at finde de nye SMS lån

Kan man optage SMS lån trods RKI?

Mange tror, at du ikke kan låne penge hvis du er i RKI. Men trods RKI kan du faktisk godt optage lån. Det kræver at du finder en kautionist som vil stille sig i pant til dit lån. Derefter handler det om at finde de låneudbydere som godt vil låne penge selvom du er i RKI. Det kan være Turbolån, Selena finans eller en tredje bank. Er du i tvivl om hvad vi anbefaler kan du læsere mere her: Lån trods RKI og kontanthjælp

Det kan være svært at finde nye sms lån trods RKI i 2021, men hos Tempest har vi gjort et godt forsøg på at vise dig mulige steder du kan ansøge. Husk, at det ikke er en god idé at tage et SMS lån hvis du er i RKI da det blot vil gøre din økonomiske situation værre. Derudover skal du også dine en kautionist som vil hjælpe dig.

Så inden du tror at RKI er en hindring for at ansøge om et SMS lån er det vigtigt at du altid tjekker markedet. Hos Tempest kan vi anbefale LendingWire som den nyeste indenfor RKI lån. Her kan du uden kautionist optage et SMS lån fra dag til dag. De laver en individuel kreditvurdering af din økonomi og sørger for at din økonomi kan bære et lån på nuværende tidspunkt. Lånet bliver hurtigt udbetalt og jo lavere dit lånebeløb er jo lavere risiko er der for at det ikke vil blive godkendt.

Søger du om 5000 kroner via mobilen vil det højest sandsynligt blive udbetalt allerede samme dag. Et lån på under 10.000 kroner vil oftest blive godkendt da mange økonomier godt kan håndtere denne ekstra udgift. Det er kun børnefamilier, folk på kontanthjælp eller folk registreret i RKI som ikke vil have mulighed for at betale renter og afdrag på dette lån. Med udbydere fra Tempest er du altid sikker på at udbyderen er godkendt i Danmark som låneudbyder.

Hvilke krav er der til ansøgningen?

Der er meget få krav til dig som låntager. De to største krav er din alder og din nuværende kreditvurdering. Modsat andre lån, skal du ikke stille sikkerhed når du låner via SMS og det er derfor en enormt smart måde at få lidt ekstra penge i slutningen af måneden eller til udbetaling på din nye lejlighed. Dog strammer finansstyrelsen løbende kravene til den individuelle kreditvurdering så internetbanken skal opfylde flere krav. Blandt andet skal de nu tjekke om du har gæld til SKAT for at de kan godkende dit lån.

Følgende krav skal være opfyldt for at du kan få godkendt dit SMS lån i første forsøg:

  1. For at optage et lån på SMS skal du være minimum 18 år. Nogle få af vores låneudbydere kræver, at du er 21 år.
  2. Du har en fast indkomst (kontakthjælp, lønmodtager, pension og lign.) Du skal også kunne fremvise en lønseddel hvis du bliver spurgt om det.
  3. Du er ikke registreret i RKI som dårlig betaler. Hvis du er det, skal du kigge efter en anden type lån.
  4. Du kan fremvise dine skattepapirer og skatteoplysninger. Her vil banken tjekke efter gæld til det offentlige.
  5. Du er villig til at betale lånet tilbage, og har råderum i din økonomi til det.

OBS: Det er ikke sikkert, at låneudbyderen vil have alle disse oplysninger, men i værste tilfælde kan det være et krav før du kan få godkendt din ansøgning.

Hos langt de fleste banker der tilbyder SMS lån skal du ansøge via NemID. Det er smart, da du ikke skal printe din låneansøgning og underskrive den i hånden, efterfølgende scanne den og sende den via e-mail eller post. Det skulle man i gamle dage, og der kunne det godt tage flere uger at få godkendt sin ansøgning. Med NemID går der ikke mere end en time fra du har ansøgt til du er godkendt.

Kan man få udbetalt SMS lån i weekenden?

En af de helt store grunde til at tage et sms lån er, at du kan få det udbetalt i weekenden. Det er smart hvis du står og skal bruge pengene lige her og nu. Modsat et straks lån vil et sms lån med udbetaling på helligdage give dig mulighed for at tage større lån i weekenden. Det kan være, at dit køleskab er gået i stykker, at bilen er brudt sammen eller at du bare vil have en sjov aften. Med udbetaling på helligdage kan du via partnere her på Tempest få udbetalt dine penge indenfor 24 timer (og oftest hurtigere) til din konto. Det eneste krav er, at du ansøger via dit NemID så banken automatisk får alle dine personlige oplysninger. Har du hemmelig adresse eller er du registreret i RKI skal du ikke regne med at kunne få udbetalt dine penge i weekenden.

Hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI vil det være en udfordring for dig at få udbetalt et lån udenfor bankens normale åbningstider. Det er fordi at banken som låner dig pengene skal lave en individuel kreditvurdering af din økonomi. Her skal de ind og se på din SKAT, din indkomst og andre personlige økonomiske forhold. Til slut vil de i de fleste tilfælde kræve at du finder dig en kautionist til at stille sikkerhed for det lån du gerne vil optage. Det er ligegyldigt om du ønsker at låne 2000 kroner eller at du ønsker et sms lån på 40.000 kr.

I 2021 har vi mange helligdage. Det startede allerede med Nytårsdag hvor det er national helligdag d. 1 januar. Den næste helligdag er i april hvor påsken ligger. Her er der helligdage skærtorsdag d. 9 april, langfredag d. 10 april, påskedag d. 12 april og mandag d. 13 april som er 2. påskedag. I maj måned er der helligdag på store bededag d. 8 maj, kristi himmelfartsdag d. 21 maj, pinsedag søndag d. 31 maj og 2. pinsedag d. 1 juni 2021. Efter maj måned går der meget lang tid før den næste helligdage ligger. Vi skal nemlig helt frem til juledag d. 25 december 2021. Den er efterfulgt af juledag d. 25 og årets sidste helligdag d. 26 december som er 2. juledag. Du har derfor 12 dejlige helligdage i 2021 hvor du har fri fra arbejde og butikkerne har lukket. Her har du mulighed for igennem Tempest partnere at tage dig et SMS lån.

Hvilke renter og gebyrer har SMS lån?

Et SMS lån har skyhøje renter og gebyrer. Der er lån derude som har renter på flere tusinde procent, og sammenligner du det med en normal kassekredit på 10-20% er der rigtig stor forskel. Du skal derfor være opmærksom på hvornår de høje renter starter. Oftest kan du tage et SMS lån med relativt lave renter de første 30 dage, og kan du ikke betale pengene tilbage indenfor dette tidsrum vil renterne begynde at stige. Der vil også være nogle gebyrer ved for sen betaling, ved betaling via girokort og så videre.

Der kan være mange ting du skal være opmærksom på når du ansøger om et SMS lån. Lånet skal selvfølgelig betales tilbage med renter og gebyrer, og det er vigtigt, at du er i stand til at betale den månedlig minimumbetaling som banker tilbyder dig ved optagelsen af dit lån. Det betyder, at det kan være et rentefrit lån – men stadig med en minimumbetaling så der ikke kommer yderligere renter på dit lån.

Renterne skifter alt efter hvilket lån du vælger at optage. Bank Norwegian eller Spargo Finans har ofte mindre månedlig betaling end andre banker da deres løbetid er længere. Du kan se renterne på de specifikke banker i oversigten i toppen af denne artikel. Det er lovpligtigt at vi som affiliate oplyser specifikke informationer om lånene på vores side. Derfor kan tabellen godt virke lidt uoverskuelig – men det er faktisk for dit eget bedste.

sms lån 2020
Hos Tempest kan du finde de nyeste sms lån

Er der nogen aldersbegrænsning ved SMS lån?

Aldersgrænsen for optagelse af SMS lån er 18 år. Der er det, da du skal være myndig for at optage et lån. Fra du er 18 har du ikke længere brug for en værge, og du vil derfor kunne træffe dine egne økonomiske beslutninger. Du skal dog stadig være opmærksom på, at banken kan vælge at afvise dig, hvis de ikke følger, at du har nok styr på din økonomi. Det er fordi, at alle bankerne er forpligtet til at lave en individuel kreditvurdering af din økonomi. Derfor er aldersgrænsen for et sms lån 18 år. Mange af vores partnere har en aldersgrænse på 21 år og flere helt op til 23 år. Det afhænger også af hvilket type lån du tager og hvilket beløb du ønsker at låne.

Når du låner penge via SMS, er RKI som sagt ingen hindring. Du kan nemt låne 3000 kroner uden NemID alle dage om ugen hele døgnet rundt. Hvis du har gratis SMS med i dit abonnement, er det gratis at låne penge via SMS da du udelukkende betaler for SMS takst. Derefter starter renterne og gebyrerne som vi tidligere har beskrevet i denne artikel. Selvom du kan optage sms lån trods RKI skal du finde en kautionist som kan stille sikkerhed for dit lån.

Du skal oftest betale et SMS lån tilbage indenfor 30 dage. Nogle banker tilbyder endda et gratis lån hvis du betaler lånet tilbage indenfor 30 dage. Det er værd at tage med i sin beslutning inden man tager et lån.

Med disse nye hurtige lån via SMS kan du ansøge om et lån på 5000 kr. hvis du er 20 år eller et lån på 10000 kroner hvis bare du er fyldt 18 år. Det er i dag ikke nødvendigt at have dokumentation klar hvis du skal låne under 10000 kroner som et kviklån.

Hvornår skal et SMS lån tilbagebetales?

Løbetiden på et SMS lån er ofte 30 dage. Får du ikke betalt dit lån tilbage indenfor de 30 dage vil der blive pålagt gebyrer og flere renter. Det er her, at dit lån bliver rigtig dyrt. På SMS lån er der fast debitorrente og din ansøgning har mulighed for at blive underskrevet med NemID. Lån op til det du kan håndtere i månedlig ydelse og sørg for at de samlede kreditomkostninger er noget du kan holde til i dit budget.

Leder du efter et lån hvor løbetiden er længere end 30 dage skal du kigge på en af de andre lån vi tilbyder hos Tempest. Det kan være være kviklån eller forbrugslån som begge har løbetider op til 72 måneder og lavere renter end SMS lån. Du skal overveje disse lån hvis du skal låne et højere beløb (over 5.000 kroner) og har råd til at afdrage det i længere tid end et normalt SMS lån.

Hver gang du optager et nyt sms lån skal du overveje din økonomi. Har du lagt budget for dine udgifter for den næste måned, og er du sikker på at du kan betale pengene tilbage – så vil det være en god idé. Er din økonomi stram – f.eks. her op til jul – så skulle du nok lige overveje en ekstra gang inden du sender din ansøgning afsted.

Kan man låne direkte på mobiltelefonen?

Lån med din mobiltelefon og få udbetalt pengene med det samme. Præcis som et straks lån fungerer SMS lån meget hurtigt, og du vil få udbetalt pengene allerede samme dag som du har fået godkendt din ansøgning. Det er lige meget om du har en iPhone eller en Android telefon, da alle låneudbydere i dag har mobiloptimerede hjemmesider. Derfor vil du stadig kunne optage lånet via din telefon selvom du har en Android telefon som er flere år gammel. Det samme gælder for de nyeste tablets på markedet. Via en tablet kan du gå ind på tempest.dk og finde dig en låneudbyder som kan hjælpe dig med at låne penge. Du har mange muligheder, og du kan bruge vores filter funktion til at finde lige den der passer til dig.

Hvis du får og mangler pengene med det samme, kan det være, at du skal kigge efter nogle andre lånetyper. Hvis du er ligeglad med hvor mange renter og gebyrer der er, kan du kigge på straks lån som udbetaler i weekender og på helligdage. Det er enormt dyre lån men du får til gengæld udbetalt pengene lige når du har lyst. Faktisk kan et sms lån, som vi tidligere har skrevet, også udbetale i weekender og helligdage. Det er dog et lidt større lån end et akut lån. Renten på begge lån er meget høj, og det anbefales altid at du tager kontakt til din egen bank inden du optager et lån. Du kan ringe til din bank både på søndage og helligdage og få et tilbud på en kassekredit eller lån.

Selvom selve lånet lyder som om det skal ansøges via mobil kan du også gøre det via computeren. Du går bare ind på en af vores partnere og ansøger om et lån. De kigger ikke på om du kommer fra mobilen eller computeren, og vil blot kigge på din nuværende økonomi og hvorvidt den kan klare en ekstra udgift i form af månedlige afdrag på dit lån. Når du har ansøgt om dit lån vil du få tilsendt et lånetilbud via den email der er tilknyttet dit NemID. Her vil du kunne se de samlede udgifter, din rente og din ÅOP som er det vigtige tal du skal kigge på. Lånet bliver først udbetalt til dig når du har godkendt dit lånetilbud. Du kan derfor med fordel ansøge flere lån på én gang og se hvilke renter de forskellige vil tilbyde netop dig.

sms lån
Ansøg om SMS lån via din mobil

Hvad er forskellen på SMS lån og mobillån?

Er du i tvivl om hvad forskellen på mobillån og sms lån er har vi gode nyheder til dig. Det er nemlig fuldstændig det samme, og der er ingen forskel på hverken lånet eller renter. Faktisk stammer mobillån fra mange år tilbage da man ansøgte via sin telefon. På den måde kunne du i løbet af få minutter have penge på kontoen uden at stille sikkerhed for dit lån.

I dag er der flere krav til lånetageren og der skal blandt andet laves en kreditvurdering af din økonomi og der skal undersøges om du er en dårlig betaler. Bliver du godkendt til dit mobil lån vil du få udbetalt pengene til din konto i løbet af få timer.

Et mobillån eller mobil lån kan staves på flere måder. Det er ikke i den danske ordbog, og er derfor et selv opfundet ord som danskerne bruger om mindre lån som ansøges via mobilen. I dag er alle hjemmesider responsive så derfor kan du nemt via din mobil ansøge alle slags lån.

Hvilke beløb kan jeg låne?

Du kan låne fra 1000 kr og op til flere hundrede tusinde kroner. Beløbet afhænger af hvor meget du skal bruge, hvor meget du kan afdrage hver måned og din økonomi. Har du stort råderum vil du kunne afdrage flere penge hver måned og kan derfor tage et større lån. Her vil vi gennemgå hvad du kan bruge pengene fra de forskellige lån til.

Tager du et sms lån på 1000 kr kan du bruge pengene på mad til resten af måneden. Det er et lille lån som du hurtigt kan tilbagebetale. Det er typisk brugt på mad til resten af måneden, en uforudset udgift eller til at gøre tilværelsen lidt sødere i julen.

Et SMS lån på 5000 kr kan du bruge til flere ting. Det kan være udbetaling til en bil, hele din husleje eller betaling af skiferie. Her er du oppe i et beløb der bliver lånt over flere måneder og derfor naturligt tager længere tid at betale tilbage. Tag dette lån hvis du har en nogenlunde indkomst og kan betale det tilbage indenfor 3-5 måneder.

Er du helt oppe og låne 10000 kroner via SMS skal du sørge for at din økonomi kan bære det. Her skal du i løbet af 6-12 måneder have betalt alle 10.000 kroner tilbage. Det kan være hårdt for en normal økonomi eller familie med børn at betale tilbage, da der med renter og gebyrer skal betales over 15.000 kroner tilbage. Det er afdrag på 2500 kr. om måneden hvis du afdrager hovedstolen i løbet af 6 måneder.

Vi håber, at dette gav dig et godt overblik over hvilke lånebeløb du kan tage, og hvilke din økonomi kan klare. Er du stadig i tvivl, så sidder vores eksperter klar til at hjælpe dig på e-mail og telefon.

Kan jeg få pengene udbetalt til min konto?

Der er mange alternativer til SMS lån og vi har også listet nogle af dem på Tempest.dk. Du kan tage et forbrugslån med hurtig udbetaling. Det kræver blot en ansøgning og du skal ikke stiller sikkerhed for dit lån. Et andet alternativ er et straks lån som ligesom et SMS lån bliver udbetalt alle dage og bare skal ansøges via NemID.

Når du optager et lån, skal du kiggede på det samlede kreditbeløb. Det er det beløb der skal betales tilbage. Du har ofte en fast årlig debitorrente på et nyt lån. Tilbagebetalingsbeløbet er det beløb der skal indfries til banken. Du kan til enhver tid indfri dit lån. Det skal indfries indenfor løbetiden som er på mellem 12-76 måneder.

Hvad gør jeg hvis min ansøgning bliver afvist?

At din sms ansøgning bliver afvist kan der være mange grunde til. Det kan være fordi du forsøger at tage et sms lån trods RKI, at banken ikke har fået tilstrækkelige oplysninger til at kunne kreditvurdere dig eller at din individuelle kreditvurdering ikke er faldet ud til din fordel. Nogen af tingene kan du selv gøre noget ved, og andre er en lang process som du ikke kan ændre på indenfor få uger. I den følgende tekst vil vi gennemgå de forskellige scenarier du kan være udsat for i forbindelse med din ansøgning.

Hvis du forsøger at optage et SMS lån trods RKI:

Er dette din udfordring er der heldigvis hjælp at hente. Der er fire banker i Danmark som godkender lån til RKI registrerede låneoptagere. Det er Tando, Apex, LendingWire og Tillidslån. Fælles for dem er, at de kræver en kautionist for at dit lån bliver godkendt. Det er for at stille sikkerhed til banken så at det er sikre på, at du ikke løber med pengene og at de i en nær fremtid vil få deres penge tilbage.

Hvis du ikke har indsendt tilstrækkelige oplysninger:

Hvis du ikke har indsendt tilstrækkelige oplysninger om dine private forhold såsom: skatteoplysninger, nuværende aktiver, lønsedler eller samtykke til SKAT kan du forvente at din ansøgning bliver afvist. Dette retter du op på ved at tage kontakt til banken og derefter gensende de ønskede dokumenter. Du skal forvente en ekstra svartid og behandling af din ansøgning på 1-3 uger. Så er det pludselig ikke et hurtigt lån længere, men blot en anden måde at få penge mellem hænderne.

Hvis din individuelle kreditvurdering er negativ:

Hvis din individuelle kreditvurdering, som er påkravet af Finanstilsynet, har du ikke mulighed for at optage et sms lån. Det er et lovkrav at alle kreditmodtagere skal have kreditgodkendes via en individuel kreditvurdering og dette er bankens pligt at overholde. Du kan få oplyst hvilke krav du ikke overholder for at få godkendt kreditvurderingen og så senere rette op på det. Det kan være at du skylder for mange penge væk, at du har stor gæld til SKAT eller at du er registreret i RKI. Alle disse tre er der løsninger på, og efter du har rettet op på det kan du sende din ansøgning igen.

Gennemsigtighed

Hos Tempest overholder vi lovgivning og forsøger at være gennemsigtige med vores forretnings model. Du skal derfor vide, at når du tager et lån igennem Tempest tjener vi penge. Derudover er lånene på denne side ikke udtryk for de bedste lån men blot de sponsorerede partnere som betaler for at ligger på vores top liste.

✅ Kan tage et mobil lån trods RKI?

Du kan sagtens låne penge selvom du er i RKI. Der kræver blot, at du kan fremvise din nurværende lønseddel eller stille sikkerhed for dit lån i form af en kautionist. På hjemmesiden dininfo.dk kan du logge ind med NemID og se om du er registreret i RKI.

✅ Hvad koster et SMS lån?

Omkostningerne ved et SMS lån varierer meget fra bank til bank. Store kendte banker som Santander har en ÅOP fra 5.21% i mens nyere SMS lån kan have en ÅOP på næsten 900%. Tænk derfor grundigt over hvilket slags lån du har brug for, og vælg derefter din låneudbyder. Hvis du står og skal bruge hurtigere penge og er sikker på at du kan betale dem tilbage indenfor 30 dage, så er en udbyder som LendingWire et godt valg – og går du med tanker om et længere varigt lån vil Santander eller BasisBank være gode låneudbydere.

✅ Hvor finder jeg SMS lån?

Du finder altid de nyeste SMS lån hos Tempest. Vi har en opdateret liste over sms-lån i Danmark. Vi viser dig de nyeste SMS lån på markedet så du altid kan se gode tilbud og gode aftaler på lån. I toppen ser du de nyeste lån via SMS i 2021 og da lån skifter ofte kan det derfor svært at følge med i, hvilke nye lån der er på markedet. Du kan med fordel ansøge flere lån på én gang. Husk at have dit CPR-nummer og NemID klar.

✅ Hvordan ansøger man et SMS lån?

Et SMS lån ansøges via din mobiltelefon via en af vores partnere. Ovenfor har vi listet et udsnit af partnere så du nemt og hurtigt kan finde en du ønsker at låne hos.

✅ Hvem udbyder SMS lån?

Lige nu er der 31 udbydere af SMS-lån. Her på Tempest har vi listet dem alle sammen inklusiv deres rente, løbetid, lånebeløb og minimum alder for optagelsen af lånet. Vi opdaterer vores side omkring nye sms-lån en gang om ugen så du altid er sikker på, at du får de nyeste tilbud.