SMS Lån – Nemt og hurtigt lån

SMS lån også kaldet mobillån er en af de mest populære lån inden for kviklån. Det er et meget dyrt lån men et nogenlunde alternativ hvis du skal bruge penge her og nu. Et nyt SMS lån kan være det rigtige for dig, hvis du mangler penge til udbetaling på lejlighed, bil eller akut står og mangler pengene mellem hænderne. Det er et hurtigt lån som kan ansøges via mobilen og som bliver udbetalt indenfor 1 time i både weekend og helligdag. Lånet har fået sit navn da man i gamle dage ansøgte lånet via at sende en SMS til banken.

Hvad er SMS lån?

Et SMS lån er et hurtigt lille lån som du kan tilbagebetale indenfor 30 dage for at undgå høje renter. Et SMS lån kan via din mobiltelefon hurtigt ansøges og det tager under 5 minutter via NemID. Max beløbet er på 10.000 kroner på et SMS-lån uden sikkerhed. Et SMS-lån kaldes også for et kviklån men typisk for et SMS lån er, at du kan ansøge det meget nemt via din smartphone.

Et SMS lån har også skyhøje renter. Alt fra 20% ÅOP til flere hundrede procent ÅOP. Derudover bliver der pålagt adskillige administrationsgebyrer til din afdrag og hvis du ikke betaler til tiden kommer der gebyrer. Du skal derfor vide hvad du laver når du godkender dit SMS lån, og du skal være sikker på, at du kan betale dit lån tilbage indenfor 30 dage.

Hvordan virker SMS lån?

Et SMS lån er en betegnelse for et hurtigt lån på din mobil. Det er nemt og hurtigt at optage et SMS lån. Det virker på den måde, at du via din mobiltelefon ansøger om lånet. Herefter modtager du en SMS med mere informationer i. Når du har indtastet dine informationer vil du modtage et lånetilbud som du kan takke ja eller nej til.

På denne liste finder du hverken de billigste eller bedste lån, men det er partnere som vi mener, kan udbetale pengene til dig hurtigst. Alle bankerne er lovmæssig forpligtet til at foretage individuelle kreditvurderinger af din økonomi, så selvom du er i RKI vil du have mulighed for at låne penge hos dem alle hvis blot denne bliver godkendt. Dog skal det siges, at det vil være både tåbeligt at tage et lån hvis du er registeret i RKI og det vil udelukkende gøre din økonomi værre. Får du afslag på dit lån kan det være at du kan stille sikkerhed i form af bil eller har mulighed for at finde en kautionist for dit lån.

Med et SMS lån kan du få hurtige penge mellem hænderne. Det er et kviklån som kan ansøges via mobilen på meget kort tid. Det kræver, at du har dit NemID på dig så du kan ansøge lånet online. Der er nogle få krav som du skal opfylde, og dem vil vi komme ind på senere i denne artikel. Hos Tempest opdaterer vi de nye lån et par gangen om måneden. På den måde er du altid sikker på, at du har mulighed for at finde de nyeste sms lån på denne liste.

sms lån
Nemt og hurtigt at finde de nye SMS lån

Kan man låne direkte på mobiltelefonen?

Lån med din mobiltelefon og få udbetalt pengene med det samme. Præcis som et straks lån fungerer SMS lån meget hurtigt, og du vil få udbetalt pengene allerede samme dag som du har fået godkendt din ansøgning. Det er lige meget om du har en iPhone eller en Android telefon, da alle låneudbydere i dag har mobiloptimerede hjemmesider. Derfor vil du stadig kunne optage lånet via din telefon selvom du har en Android telefon som er flere år gammel. Det samme gælder for de nyeste tablets på markedet. Via en tablet kan du gå ind på tempest.dk og finde dig en låneudbyder som kan hjælpe dig med at låne penge. Du har mange muligheder, og du kan bruge vores filter funktion til at finde lige den der passer til dig.

Hvis du får og mangler pengene med det samme, kan det være, at du skal kigge efter nogle andre lånetyper. Hvis du er ligeglad med hvor mange renter og gebyrer der er, kan du kigge på straks lån som udbetaler i weekender og på helligdage. Det er enormt dyre lån men du får til gengæld udbetalt pengene lige når du har lyst. Faktisk kan et sms lån, som vi tidligere har skrevet, også udbetale i weekender og helligdage. Det er dog et lidt større lån end et akut lån. Renten på begge lån er meget høj, og det anbefales altid at du tager kontakt til din egen bank inden du optager et lån. Du kan ringe til din bank både på søndage og helligdage og få et tilbud på en kassekredit eller lån.

Selvom selve lånet lyder som om det skal ansøges via mobil kan du også gøre det via computeren. Du går bare ind på en af vores partnere og ansøger om et lån. De kigger ikke på om du kommer fra mobilen eller computeren, og vil blot kigge på din nuværende økonomi og hvorvidt den kan klare en ekstra udgift i form af månedlige afdrag på dit lån. Når du har ansøgt om dit lån vil du få tilsendt et lånetilbud via den email der er tilknyttet dit NemID. Her vil du kunne se de samlede udgifter, din rente og din ÅOP som er det vigtige tal du skal kigge på. Lånet bliver først udbetalt til dig når du har godkendt dit lånetilbud. Du kan derfor med fordel ansøge flere lån på én gang og se hvilke renter de forskellige vil tilbyde netop dig.

sms lån
Ansøg om SMS lån via din mobil

Hvilke beløb kan jeg låne?

Du kan låne fra 1000 kr og op til flere hundrede tusinde kroner. Beløbet afhænger af hvor meget du skal bruge, hvor meget du kan afdrage hver måned og din økonomi. Har du stort råderum vil du kunne afdrage flere penge hver måned og kan derfor tage et større lån. Her vil vi gennemgå hvad du kan bruge pengene fra de forskellige lån til.

Tager du et sms lån på 1000 kr kan du bruge pengene på mad til resten af måneden. Det er et lille lån som du hurtigt kan tilbagebetale. Det er typisk brugt på mad til resten af måneden, en uforudset udgift eller til at gøre tilværelsen lidt sødere i julen.

Et SMS lån på 5000 kr kan du bruge til flere ting. Det kan være udbetaling til en bil, hele din husleje eller betaling af skiferie. Her er du oppe i et beløb der bliver lånt over flere måneder og derfor naturligt tager længere tid at betale tilbage. Tag dette lån hvis du har en nogenlunde indkomst og kan betale det tilbage indenfor 3-5 måneder.

Er du helt oppe og låne 10000 kroner via SMS skal du sørge for at din økonomi kan bære det. Her skal du i løbet af 6-12 måneder have betalt alle 10.000 kroner tilbage. Det kan være hårdt for en normal økonomi eller familie med børn at betale tilbage, da der med renter og gebyrer skal betales over 15.000 kroner tilbage. Det er afdrag på 2500 kr. om måneden hvis du afdrager hovedstolen i løbet af 6 måneder.

Vi håber, at dette gav dig et godt overblik over hvilke lånebeløb du kan tage, og hvilke din økonomi kan klare. Er du stadig i tvivl, så sidder vores eksperter klar til at hjælpe dig på e-mail og telefon.

sms lån 2020
Hos Tempest kan du finde de nyeste sms lån

Kan jeg få pengene udbetalt til min konto?

Der er mange alternativer til SMS lån og vi har også listet nogle af dem på Tempest.dk. Du kan tage et forbrugslån med hurtig udbetaling. Det kræver blot en ansøgning og du skal ikke stiller sikkerhed for dit lån. Et andet alternativ er et straks lån som ligesom et SMS lån bliver udbetalt alle dage og bare skal ansøges via NemID.

Når du optager et lån, skal du kiggede på det samlede kreditbeløb. Det er det beløb der skal betales tilbage. Du har ofte en fast årlig debitorrente på et nyt lån. Tilbagebetalingsbeløbet er det beløb der skal indfries til banken. Du kan til enhver tid indfri dit lån. Det skal indfries indenfor løbetiden som er på mellem 12-76 måneder.

Læs mere om SMS lån:

Kan man optage SMS lån trods RKI?

Kan man få udbetalt SMS lån i weekenden?

Hvilke renter og gebyrer har SMS lån?

Er der nogen aldersbegrænsning ved SMS lån?

Hvornår skal et SMS lån tilbagebetales?

Hvad er forskellen på SMS lån og mobillån?

Hvad gør jeg hvis min ansøgning bliver afvist?

Hvilke krav er der til ansøgningen?

Gennemsigtighed

Hos Tempest overholder vi lovgivning og forsøger at være gennemsigtige med vores forretnings model. Du skal derfor vide, at når du tager et lån igennem Tempest tjener vi penge. Derudover er lånene på denne side ikke udtryk for de bedste lån men blot de sponsorerede partnere som betaler for at ligger på vores top liste.

✅ Kan tage et mobil lån trods RKI?

Du kan sagtens låne penge selvom du er i RKI. Der kræver blot, at du kan fremvise din nurværende lønseddel eller stille sikkerhed for dit lån i form af en kautionist. På hjemmesiden dininfo.dk kan du logge ind med NemID og se om du er registreret i RKI.

✅ Hvad koster et SMS lån?

Omkostningerne ved et SMS lån varierer meget fra bank til bank. Store kendte banker som Santander har en ÅOP fra 5.21% i mens nyere SMS lån kan have en ÅOP på næsten 900%. Tænk derfor grundigt over hvilket slags lån du har brug for, og vælg derefter din låneudbyder. Hvis du står og skal bruge hurtigere penge og er sikker på at du kan betale dem tilbage indenfor 30 dage, så er en udbyder som LendingWire et godt valg – og går du med tanker om et længere varigt lån vil Santander eller BasisBank være gode låneudbydere.

✅ Hvor finder jeg SMS lån?

Du finder altid de nyeste SMS lån hos Tempest. Vi har en opdateret liste over sms-lån i Danmark. Vi viser dig de nyeste SMS lån på markedet så du altid kan se gode tilbud og gode aftaler på lån. I toppen ser du de nyeste lån via SMS i 2021 og da lån skifter ofte kan det derfor svært at følge med i, hvilke nye lån der er på markedet. Du kan med fordel ansøge flere lån på én gang. Husk at have dit CPR-nummer og NemID klar.

✅ Hvordan ansøger man et SMS lån?

Et SMS lån ansøges via din mobiltelefon via en af vores partnere. Ovenfor har vi listet et udsnit af partnere så du nemt og hurtigt kan finde en du ønsker at låne hos.

✅ Hvem udbyder SMS lån?

Lige nu er der 31 udbydere af SMS-lån. Her på Tempest har vi listet dem alle sammen inklusiv deres rente, løbetid, lånebeløb og minimum alder for optagelsen af lånet. Vi opdaterer vores side omkring nye sms-lån en gang om ugen så du altid er sikker på, at du får de nyeste tilbud.