Tilbage til Lån

Billige forbrugslån & penge med det samme

Går du med tanker om at tage et forbrugslån er du kommet til det rigtige sted. Hos Tempest ...
har vi samlet en liste over billige forbrugslån så du nemt kan få en oversigt. De bedste forbrugslån afhænger meget af hvad du har brug for. Er det en lav rente eller uden sikkerhed du leder efter så har vi det til dig.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er et frit lån. Det vil sige, at du bestemmer selv hvad du vil bruge pengene til. Du skal derfor hverken præsentere et budget eller redegøre for hvad du skal bruge lånet til overfor banken. Et forbrugslån minder meget om et kviklån, SMS lån og hurtiglån dog er forbrugslån ofte lidt større lån på over 10.000 kr. Det kan være et lån til at betale værksteds regninger eller låne til et efterskoleophold.

Send din ansøgning med det samme

Når du har fundet et sted at tage dit forbrugslån skal du sende en ansøgning. Det gør du meget nemt via dit nemid online. Et forbrugslån kan godt tages hvis du er registret i RKI men at være registeret er aldrig en god idé. Vi har skrevet lidt om lån trods RKI på denne side.

Sådan får du pengene på din konto

Når dit lån er blevet godkendt af banken er det tid til at få dem overført til dig. Det klarer banken for dig – selv i weekender og på helligdage. Når du sender din ansøgning angiver du samtidig hvilket kontonummer du gerne vil have pengene overført til. Det skal være en konto som er registreret i Danmark og helst i dit eget navn. Hvis du ikke ved hvor du finder dit nummer henne kan vi afsløre at det står bag på dit dankort.

shop online med forbrugslån
Shop online med et forbrugslån

Hvad koster et forbrugslån?

Udgiften på et forbrugslån afhænger af:

  • Måneder løbetid
  • Om der er fast debitorrente eller fast årlig debitorrente
  • Samlede kreditomkostninger
  • Samlet tilbagebetaling
  • Dit lånebeløb

Det kan godt være svært at regne ud hvad et forbrugslån koster, så vores bedste råd er, at du skal klikke videre ind til ansøgningen og der kan du se præcis hvad alle lån koster.

værksteds regning
Betal værksteds regningen med et forbrugslån